Medlemmar: 4973 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Här gör Smith Rowe mål för det engelska U21-landslaget.

Smith Rowe jagar speltid i Arsenal

mån 27 mar 2023 kl 14:00

Han gjorde mål för Englands U21-landslag i helgen. Nu siktar Emile Smith Rowe på mer speltid i Arsenal. - Det är målet, säger 22-åringen.

Emile Smith Rowes säsong har varit präglad av skador. Under försäsongen fick mittfältaren problem med sina ljumskar och i början av september gick det inte längre.
Det krävdes operation.
Engelsmannen var tillbaka efter nyår - men snabbt kom en setback.
När vi summerar speltiden så här långt landar den på tio matcher. Alla inhopp.

Under uppehållet har Smith Rowe varit med det engelska U21-landslaget och i lördags blev han målskytt när Frankrike besegrades med 4-0 på King Power Stadium i Leicester.
Efter matchen snackade han om sin situation i Arsenal.
- Jag har aldrig opererat mig innan så i början var jag väldigt orolig för jag visste inte vad som skulle hända. Jag visste inte om det skulle bli det samma efter.
- Det här är min sista säsong med U21-landslaget så jag behöver se till att jag spelar. Jag behöver speltiden och jag behöver göra mål och assist så mycket som jag bara kan.
- Så klart är målet att ta mig tillbaka in i Arsenals lag också. Jag är desperat att få spela för laget gör det så bra och jag vill vara en del av det. Jag har aldrig varit i den här positionen där jag är bänkad ofta, men jag jobbar så hårt jag kan så att jag är redo att spela.