Medlemmar: 6338 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Bukayo Saka förblir Arsenal trogen.

Saka: "Jag tror att vi kan uppnå stora saker"

tis 23 maj 2023 kl 15:32

Kontraktet är påskrivet och klart. Arsenal har bekräftat. - Jag är bara riktigt glad, säger Bukayo Saka.

Han har gått hela vägen från klubbens yngsta pojklag till A-laget. Idag har Bukayo Saka skrivit på ett nytt långtidskontrakt med The Gunners.
Till klubbens hemsida säger 21-åringen:
- Jag är bara riktigt glad. Det har varit mycket snack och det har tagit ett tag, jag är här nu. Jag tror att det här är rätt klubb, rätt ställe att ta nästa steg. Det är en fantastisk klubb, titta var vi är.
- För mig handlar det om att nå mina personliga ambitioner, hur mycket jag kan pusha mig själv och kräva av mig själv vecka ut och vecka in i varje match. Jag har rätt personer runt mig när det handlar om familj och när jag kommer till träningsanläggningen lagkamrater och tränare. Jag tror att jag har allt jag behöver för att bli den bästa spelare jag kan bli. Det är därför jag är så glad att få stanna här här. Jag tror verkligen att vi kan uppnå stora saker tillsammans.

Det har så klart funnits intresse för Saka vars kontrakt gick ut nästa sommar. Men snacket har hela tiden varit att han vill stanna i Arsenal - något som nu blir verklighet.
David Ornstein rapporterar att Sakas kontrakt gäller till sommaren 2027 utan option. Det ska vara värt £15 miljoner per säsong. Fabrizio Romano rapporterar att avtalet ska innehålla ett optionsår.