Medlemmar: 8776 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Nelson ser ut att stanna i Arsenal.

Nelson överens med Arsenal

mån 3 jul 2023 kl 11:02

Nelsons kontrakt med Arsenal har gått ut. Men enligt media ska ett nytt avtal redan vara överenskommet - 23-åringen sägs stanna i fyra år till.

Det har varit en del snack om Reiss Nelsons framtid i Arsenal. Men nu verkar sagan kring 23-åringens kontrakt att vara på väg mot sitt slut. Nelsons kontrakt gick ut den 1:a juli, men media är överens om att en ny deal redan är på plats. Det ska röra sig om ett avtal på fyra år som ligger på bordet och ska vara överens muntligt.

Nelson är just nu på semester i Grekland men ska vara tillbaka i London för försäsongsträning nu i veckan. Milan sägs ha försökt värva över anfallaren, men Nelson ska inte ha haft någon plan att lämna Arsenal som varit hemmaklubb för London-grabben sedan 8-årsåldern.