Medlemmar: 8917 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kaylan Marckese, här i en match mot Arsenal innan hon skrev på för klubben, lånas ut till Bristol City.

Kaylan Marckese lånas ut till Bristol City

ons 2 aug 2023 kl 18:27

Kaylan Marckese skrev på för Arsenal förra sommaren, men har inte fått många minuters speltid. Nu lånas hon ut till Bristol City.

Marckese värvades sommaren 2022 för att ge konkurrens om målvaktsposten åt Manuela Zinsberger, men det blev inte många matcher mellan stolparna och att Arsenal i januari i år värvade den kanadensiska landslagsmålvakten Sabrina D'Angelo indikerade att klubben inte hade något större förtroende för att Marckese. Det kommer därför knappast som en överraskning att hon nu lånas ut för hela säsongen och ska tillbringa den i Bristol City, som vann The Championship förra säsongen och alltså från och med hösten spelar i WSL efter några års frånvaro.