Medlemmar: 8819 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Partey mot Man City.

Partey skadad - kan missa fyra månader

lör 2 sep 2023 kl 22:28

Det har varit tyst från Arsenal. Men Ghanas fotbollsförbund läckte idag att Thomas Partey är skadad - och väntas bli borta 3-4 månader.

Arsenal kan inte vara nöjda med Ghanas fotbollsförbund. Efter helgens match väntar landslagsuppehåll, och idag läckte Ghanas förbund att Partey inte kommer medverka - på grund av skada. 

Arsenal har själva inte kommenterat detta ännu och hade säkerligen velat hålla det hemligt tills före matchstart imorgon. Meddelandet som Ghana släppte löd:

"Han drog på sig en ljumskskada under träning i torsdags, 31 augusti 2023. Han är för närvarande otillgänglig då klubbläkare förutspår att han är borta i ett par veckor." 

Det råder dock spridda åsikten om hur allvarlig skadan är. Enligt vissa källor i media ska det röra sig om tre - fyra månader medan andra hävdar att det endast är ett par veckor.

Arsenal besvarade ryktet med att lägga ut en serie bilder från vad som ska vara dagens träning - och på första bilden syntes Thomas Partey. Huruvida Partey är skadad eller ej och hur allvarlig skadan är isåfall kommer besvaras imorgon.