Medlemmar: 8922 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ödegaard ser ut att stanna i Arsenal

Ödegaard nära nytt Arsenalkontrakt

lör 16 sep 2023 kl 12:53

Martin Ödegaard stortrivs i Arsenal. Nu är klubbens norske kapten nära ett nytt kontrakt med The Gunners.

Fler och fler rapporterar nu att Arsenal och Martin Ödegaard är mycket nära att komma överens om ett nytt kontrakt. Norrmannen kom till Arsenal på lån i janauri 2021 och på sommaren köptes han loss från Real Madrid för £30 miljoner.
Norrmannen skrev då på ett fyraårskontrakt.

Sedan dess har han etablerat sig rejält i norra London och är numera både kapten och given i Mikel Artetas lag. Och under landslagsuppehållet har det sipprat ut mer och mer uppgifter om att 24-åringen är nära att skriva på ett nytt kontrakt.
Varken han själv eller Arteta ville kommentera det närmare.
Men de sa:
Ödegaard: "Jag har inte så mycket att säga (om ett nytt kontrakt) bortsett från att jag trivs väldigt bra i Arsenal och att jag hoppas kunna vara där lång tid".
Arteta: "Han är vår kapten och en stor och väldigt viktig spelare för oss nu och i framtiden. Vi är extremt glada att ha honom och vi vill behålla honom här lång tid. Jag är alltid optimistisk och vi har en riktigt bra relation med honom och hans agent. Vi är när dem och när det är bekräftat så kommer vi meddela det".

Det sägs att Ödegaards nya kontrakt kommer gälla till 2027 med option på ytterligare ett år och ge honom ett rejält lönelyft.