Lånekollen: Dubbla starter för Tavares

tis 23 jan 2024 kl 15:44

Vi tar en titt på hur det gått för våra utlånade spelare förra veckan.

Alex Runarsson, Cardiff City: Satt på bänken borta mot Plymouth, 3-1.

Arthur Okonkwo, Wrexham: Det blev en förlust i helgen mot Newport County som vann med 1-0.

Tyreece John-Jules, Derby County: John-Jules spelade 23 minuter i den mållösa matchen mot Lincoln City i lördags. Hans lån med The Rams var påskrivet till januari men anfallaren har nu förlängt för resten av säsongen med League One-laget.

Nuno Tavares, Nottingham Forest: Vänsterbacken spelade från start i båda Forests matcher förra veckan. Först i FA-cupomspelet mot Blackpool som blev en riktig rysare. Premier League-laget ledde bekvämt med 2-0 när Blackpool jobbade sig ifatt. Matchen gick till förlängning och där vann Forest. Tavares byttes ut i slutet av ordinarie tid. I bortamötet med Brentford startade Tavares igen. Den här gången blev det förlust. Londonlaget vann med 3-2.

Brooke Norton-Cuffy, Millwall: Det blev förlust mot QPR på Loftus Road med 2-0 och Norton-Cuffy spelade 68 minuter.

Kieran Tierney, Real Sociedad: Tierney spelade hela matchen mot Osasuna i Copa del Rey där det blev vinst med 0-2. I ligamatchen i helgen blev han inbytt sent i den första halvleken mot Celta Vigo. Sociedad vann med 0-1 och det var den första ligasegern sen den nionde december.

Omar Rekik, Wigan Athletic: Mittbackens lån har gått ut och han kallas tillbaka till Arsenal där möjlighet finns att bli utlånad igen innan fönstret stänger. Han gjorde totalt 14 matcher för Wigan där den sista tiden har förstörts av skador.

Charlie Patino, Swansea City: Patino hoppade in i den 65:e minuten hemma mot Southampton. 1-3 skrevs siffrorna till sydkustlaget.

Alex Kirk och Kido Taylor-Hart, Bromley: Kirk spelade hela matchen mot Boreham Wood och Taylor-Hart var inte med i truppen. Matchen slutade 2-2 och Bromley ligger på en andraplats i National League.

Salah-Eddine Oulad M'Hand, FC Den Bosch: Var inte med mot Roda JC där matchen slutade 0-0.

Catalin Cirjan, Rapid Bucharest: Han spelade en timme i omstarten mot U Craiova där det blev 4-3 till Rapid.