Medlemmar: 5989 st.
Visa menyn

Fantasy premier league

Så är läget i Arsenal Swedens Fantasy-PL

Thomas Gustavsson – fre 5 apr 2019 kl 10:50

Mars månad blev en högst händelserik månad när det gäller Arsenals Premier League-spel, hela två matcher hann vi med, och vilka matcher det var sen, 1 poäng mot våra kusiner från norra London och tre poäng hemma mot Manchester United.

0

Så är läget i Arsenal Swedens Fantasy-PL

Thomas Gustavsson – tis 5 mar 2019 kl 12:49

Plötsligt händer det! Arsenal börjar vinna matcher och det mest glamorösa fantasy-lagen av dom alla, Jönsoborgs AIS börjar plocka poäng! Nu är man uppe på en stabil 340:e plats och med nio matcher kvar att ta poäng i så kan allt hända, håll i hatten i toppen säger jag bara!

0

Så är läget i Arsenal Swedens Fantasy-PL

Thomas Gustavsson – tis 5 feb 2019 kl 14:55

Så har 2019 inletts och ett skadeskjutet Gunners har inlett året aningen trevande, tre segrar och två förluster blev det i januari. Hoppet om en plats i nästa säsongs Champions League lever fortfarande men det krävs att laget steppar upp i resterande delen av säsongen för att så ska bli.

0

Så är läget i Arsenal Swedens Fantasy-PL

Thomas Gustavsson – fre 30 nov 2018 kl 12:16

November har kommit och gått och Arsenal är fortfarande obesegrade sen säsongens två första matcher, i november blev det visserligen bara en seger och två oavgjorda resultat men det känns ju onekligen bra att vi har varit obesegrade så pass länge. December inleds med två riktigt tuffa möten när vi tar oss ann först våra stökiga kusiner från norra London och sedan en tuff match mot United uppe på Old Trafford.

1

Sidor