Medlemmar: 8706 st.

Stina Blackstenius

Övertygande seger för Arsenal i WSL

Malin Hägg – ons 2 mar 2022 kl 22:24

Blackstenius glänste när Arsenal tog en övertygande seger mot Reading för att koppla greppet om WSL. 12 minuter i första halvlek gav 3-0 snabba mål och Reading återhämtade sig aldrig.

5

Delad poäng i Londonderbyt

Malin Hägg – fre 11 feb 2022 kl 22:52

Blackstenius fick sin första match från start när Arsenal och Chelsea delade på poängen i en intensiv match på Kingsmeadow.

0

Blackstenius räddade en poäng

Lars Lundstedt – lör 5 feb 2022 kl 15:37

Det såg länge ut att bli en blytung förlust i toppstriden i hemmamötet med Manchester United, men Stina Blackstenius räddade i alla fall en poäng till Arsenal med sitt första mål för klubben.