Medlemmar: 8810 st.
Visa menyn

City vill köpa Wilshere för £30 miljoner

Silly-season
tis 28 apr 2015 kl 09:50

Manchester City ska vara i färd med att lägga ett bud på £30 miljoner på Arsenalmittfältaren Jack Wilshere i sommar.
Ryktena har under en längre tid sagt att City vill värva Wilshere - som återigen haft en skadefylld säsong.
Arsene Wenger har tidigare sagt att The Gunners inte har några planer på att sälja Wilshere, som sägs ha kontrakt med klubben fram till och med sommaren 2018.

Arsenal sägs planera att skjuta fram nya kontraktsförhandlingar med Wilshere till den här sommaren för att förhindra en flytt till City.

Källa: Mirror

/Jocke Lander

Kommentarer

Bild för zimzon

Ehm.. sälj. Fort som attan. Jack kommer troligen inte vara förstevalet i vår klubb, nånsin. £30m!

Twitter: @zimzon80

Bild för Sral

Sälj inte. Absolut inte. Vi vet inte hur länge till Cazorla stannar, och Wilshere har Arsenal-DNA. ;)

Bild för Byarum

Det räcker inte med DNA... Det måste presteras också... Tycker han borde få en chans till, men bekymret är väl att värdet devalveras med 50% på ett år om han inte levererar,,,

Bosse

Bild för Sral

Beror väl lite på vad man kräver? Jag ställer mig fortfarande frågande till varför en del vill ha tillbaka Jenkinson, som inte har presterat så värst mycket, men inte kan tänka sig att ha Wilshere i truppen. Han är en underbar spelare att kunna kasta in (så är läget nu), och på sikt tror jag han kommer att bli viktig för oss. Dessutom kan han klubben, vårt spelsätt och har spelat länge med många av våra spelare. I NHL skulle man kalla honom för en franchise-spelare, och såna håller man hårt i. En chans till räcker inte, tycker vi ska behålla honom och ha mycket mer tålamod än så.

Bild för Jimmy Roslund

Om någon betalar den summan för Jenka så så sälj, men där handlar det väl om obetydliga summor och då kan han lika gärna va kvar. Så tänker ja iaf. Jack, ja de är mycket pengar och pengar har ju spelat in när vi sålt av stjärnor som vart av betydelse för laget så att behålla Jack för nostalgi är jag tveksam till. Är han dock fast besluten att vara kvar i klubben så signa på kontraktet utan löneförhöjning och så låt honom slåss om en plats.

Bild för Sral

Inte nostalgi, utan att han kan laget, är ung och har massor av potential. Dessutom att vi behöver ha en ryggrad i laget, och den skara spelare vi har som skulle kunna vara en ryggrad är fortfarande unga. Precis som det var när generationen Adams, Rocastle, Thomas, Merson och så vidare kom fram i Arsenal på 80-talet.

Bild för Dosa

Sälj honom aldrig! Vi i Arsenal ska ta hand om våra egna. 

Bild för B-G

Näe, behåll.
Tror han kan bli den där spelaren som skulle passa perfekt bredvid våran DM (Coq?) speciellt i dom tuffare matcherna.

Twitter @grvdga

Bild för Sral

Exakt. Vi måste kika lite längre framåt i tid än bara den här och nästa säsong. Som sagt, Santi Cazorla kommer säkert att flytta tillbaka till Spanien förr eller senare, och han är inte purung. Tomas Rosicky, hur mycket jag än tycker om honom, kommer inte ha lång tid kvar i klubben heller. Kanske max ett år till?

Bild för Woody

Jack är Arsenal i kvadrat. Jack har inte utvecklats vilket han måste för att bidraga. Att sedan ryssar och shejker skor sig på andras arbete är idag en regel. Skulle så klart bli illamående om nu detta inträffade. Minst 50 milj ska den oetiske betala, gärna mer om nu detta ska ske. Rock on !

Bild för Sral

Det vore dessutom ett dumt drag för Wilshere. Han får knappast spela mer i City. De har en ganska lång historia av att köpa engelska spelare som sedan hamnar i malpåse nu. Hur mycket fick t ex Scott Sinclair spela fram tills han blev utlånad till Aston Villa? Nej, det vore dumt för Arsenal och dumt för Jack Wilshere att gå med på en affär.

Bild för zimzon

Sral jag har inget alls emot Jack men ser inte honom som en spelare som kommer vara ordinarie. Så det är enbart för att de är så otroligt mkt pengar som jag tycker vi ska sälja. Som sagt, vill nån ge £15m för Jenka så skulle jag säga sälj där med.

Twitter: @zimzon80

Bild för Jimmy Roslund

Skulle vara kul att komma igåg allas ståndpukter nu och sedan vid en eventuell försäljning. Lovar att de som vill ha honom kvar kommer geniförklara Wenger som får ut så mycket pengar för honom om han säljs medans vi som säger att det är mycket pengar så sälj kommer att gnälla att vi sålde en kille med hjärta :)

Bild för Fredrik Larsson

Om vi nu skulle få £30 miljoner för honom så är jag för en försäljning. Anledningen är helt enkelt att jag inte tror att han någonsin kommer bli en startspelare för oss, åtminstone inte om vi vill vara med och kriga om titlar. Dessutom har han visat sig vara otroligt skadebenägen. 

Visst, hans hjärta klappar säkert hårt för Arsenal och många gillar honom, inklusive mig själv, men man kan inte gå efter hjärtatnär det kommer till kritan.

Nej, sälj och investera samma pengar i en bättre spelare. Nu är det ju bara ett dåligt rykte men ändå.

Bild för Sral

Det gäller ju att ha kvar en ryggrad i laget också. Det har nog vi alla saknat förut. Då kan vi inte sälja en spelare som kan bli det för oss även om City viftar med 30 miljoner. Ray Parlour var länge inte ett förstaval, men en underbar spelare att ha. 

Bild för Eld

Att han varit skadad i år beror ju inte på skadebenägenhet. Det var ju idioten i Man U som sparkade sönder honom och dessutom helt undgick straff. Knappast något man kan lasta Wilshere för. Nä, sälj för f-n inte. Han behövs definitivt! Ska man mot min vilja sälja så absolut inte till konkurrent i PL. Fast som sagt, behåll. Fokus borde istället ligga på att behålla samt framförallt köpa. Inte sälja.

Bild för Andreas Hagvind

Om man vill nå framgångar på alla fronter så måste bredden i truppen finnas där. Och det är det som har varit problemet i ganska många år tycker jag. Så fort vi fått skador på viktiga spelare (o det kommer fortsätta) så har det inte funnits det komplementet att kasta in. Eller rotationen i truppen är oxå grymt viktig på en lång säsong. Vilket Wenger har svårt att förstå ibland som startar med Ramsey tills han blir skadad... Då är Wilshere perfekt att ha i truppen. Han kommer få spela sina matcher.

 Så därför tycker inte jag vi ska sälja.