Medlemmar: 8813 st.
Visa menyn

Sillyseason-bloggen

Här samlar vi alla blogginlägg om Silly season

Fabregas redo att lämna Barca

Silly-season – lör 31 maj 2014 kl 17:52

SKY basunerar idag ut att Cesc Fabregas är på väg att lämna Barcelona i sommar för att återvända till Premier League. Detta kommer inte långt efter att Barcelonaledningen sagt att han inte är till salu.
Enligt SKY ska Cesc ha en klausul inskriven i sitt kontrakt där han kan köpas ut för £30 miljoner.
Och att han inte ingår i Barcaledningens planer för nästa säsong.

Arsenal är så klart intresserade av att få tillbaka mittfältaren, men även Manchester United, och flera andra engelska klubbar, ska vara intresserade.

/Jocke Lander

Läs mer

Eto'o vill till Arsenal

Silly-season – tor 29 maj 2014 kl 12:08

Samuel Eto'o ska vara sur över José Mourinhos kommentarer om hans ålder och ska därför vilja lämna Chelsea för spel i Arsenal - för att bevisa att José har fel.
Eto'os representanter ska ha meddelat Arsenal detta och att han kan komma på fri tansfer om han de så önskar.
De ska också ha sagt att det är anfallarens prioritet nummer ett.

33-årige Eto'o lär ha erbjudanden från både MLS och arabiska klubbar.

/Jocke Lander

Läs mer

Giroud förhandlar om nytt kontrakt

Silly-season – tor 29 maj 2014 kl 11:53

Olivier Giroud har berättat för den franska tidningen L'Equipe att han och Arsenal har börjat förhandla om ett nytt kontrakt.
Detta trots att två år återstår på hans nuvarande - och att han ifrågasatts ganska rejält under säsongen fast han gjorde 21 mål.
Anfallaren gjorde två mål i träningslandskampen mot Norge häromdagen, ett väldigt snyggt på volley.

Läs mer

Arsenal öppnar samtal med Real om Morata

Silly-season – tor 29 maj 2014 kl 11:41

Arsenal gjorde en förfrågan till Real Madrid i januari om Alvaro Morata - nu ska The Gunners ha inlett samtal med Champions League-mästaren om en övergång för den 21-årige anfallaren.
Morata, som hoppade in i CL-finalen när Real slog Atletico med 4-1, kan lämna Madrid i sommar och Arsenal är intresserade.
Det är även Juventus och Tottenham.

Juventus vill låna Morata, medan Arsenal och Spurs ska vara sugna på att köpa loss honom. Real ska vara villiga att förhandla, men ska vilja ha en köpa-tillbaka-klausul i ett eventuellt kontrakt med en annan klubb.

Läs mer

Fabianski klar för Swansea

Silly-season – tor 29 maj 2014 kl 11:04

Idag blev det klart att nyblivna FA-cupvinnaren Lukasz Fabianski lämnar Arsenal för ligakonkurrenten Swansea City, 29-årigen lämnar klubben som Bosman då hans kontrakt gått ut och har skrivit på ett fyraårskontrakt med den Walesiska klubben. Fabianski kom till klubben 2007 från Polska Legia Warszawa och hann under sin tid i Arsenal med att spela 78 matcher för klubben och hålla nollan 26 av dom.

Hans tid i klubben kommer såklart att utmärkas av hans insatser i FA-cupen den här säsongen, där framförallt straffräddningarna mot Wigan i semifinalen var matchavgörande.

Läs mer

Di Maria till Arsenal?

Silly-season – ons 28 maj 2014 kl 13:00

Tidigare har det ryktas om Khedira och Alvaro Morata och nästa spelare från Real Madrid som Arsenal kopplas samman med är Angel di Maria. Enligt Argentinsk press så ska en källa som står nära Di Maria (har ni hört den förut?) sagt att Di Maria är intresserad av en flytt från Real Madrid. Enligt källan skall detta kuna ske redan innan VM är avslutat. Tydligen ska Arsenal, PSG och Monaco visat konkret intresse för den snabbe wingern men även Manchester United, Manchester City och Juventus skall vara intresserade.

/Patrik Holmsten

Läs mer

Ny ung Fransman?

Silly-season – ons 28 maj 2014 kl 12:32

Fler och fler sidor rapporterar att Arsenal ska vara intresserade av den 19-årige franske PSG-spelaren Adrien Rabiot. Enligt fransk media ska Arsenal varit i kontakt med PSG angående Rabiot. Fransmannen som bara har ett år kvar på sitt kontrakt har fått lite speltid i ett stjärnspäckat PSG och nu sägs han söka en klubb där han kan få mer speltid. Rabiot är en central mittfältare som kan spela både som box-box och som defensiv mittfältare. Med sina 188 cm skulle Rabiot erbjuda den fysiska närvaron många har saknat med Arteta på det defensiva mittfältet.

Läs mer

Fyra PL-klubbar jagar Bendtner

Silly-season – ons 28 maj 2014 kl 11:38

Arsenal har inte erbjudit Nicklas Bendtner något nytt kontrakt och dansken kommer att lämna klubben i sommar.
Men intresset för hans tjänster lär inte saknas.
Idag kommer rapporter om att inte mindre än fyra Premier League-klubbar vill kontraktera anfallaren.

De fyra är dels de båda nykomlingarna Burnley och Leicester och dels Hull och Crystal Palace.
Enligt The Sun ska Hull - med Steve Bruce vid rodret - vara favorit att få Bendtners namnteckning.

/Jocke Lander

Läs mer

Bud på Williams på väg

Silly-season – tis 27 maj 2014 kl 11:07

Arsenal ska vara sugna på att lägga ett bud på Swanseas lagkapten Ashley Williams. The Gunners har varit intresserad av mittbacken tidigare, men det kan bli mer aktuellt nu då 29-åringen sagt nej till Swanseas nya kontraktsförslag och deklarerat att han vill lämna klubben.
Williams har 12 månader kvar på sitt kontrakt.

Arsenal ska enligt Metro vara villiga att lägga ett bud på £3 miljoner för att testa Swansea. Lille och Napoli ska också vara intresserade.

/Jocke Lander

Läs mer

£15 miljoner för Marshall?

Silly-season – tis 27 maj 2014 kl 10:57

Arsenal jagar en andrekeeper i och med att Lukasz Fabianski deklarerat att han kommer att lämna klubben i sommar när kontraket går ut. Idag dyker Cardiffs skotske keeper David Marshall upp som ett alternativ.
29-åringen värderas av walesarna till drygt £15 miljoner, men det ska tydligen inte avskräcka Wenger.

Spurs ska också vara intresserade av Marshall.

/Jocke Lander

Läs mer

Sidor