Medlemmar: 8810 st.
Visa menyn

Sillyseason-bloggen

Här samlar vi alla blogginlägg om Silly season

Benzemaryktet väckt på nytt

Silly-season – tor 30 jun 2016 kl 14:12

Förra sommarens stora transfersåpa för Arsenal - som i slutändan aldrig ledde till en övergång - rörde Real Madrids Karim Benzema. Nu har spanska El Confidencial slängt in nytt bränsle i den brasan och rapporterar att Arsene Wenger fortfarande är intresserad av anfallsstjärnan och att transfern trots allt kan bli av den här sommaren. 

Läs mer

Arsenal har lagt bud på Asano

Silly-season – tor 30 jun 2016 kl 13:35

Arsene Wenger kan vara på väg att värva sin tredje japanska spelare till Arsenal efter Junichi Inamoto och Ryo Miyaichi. Det är Sanfrecce Hiroshimas anfallare Takuma Asano som har väckt managerns intresse. Arsenal ska ha lagt ett bud på omkring £3 miljoner. I ett förstaläge räknar The Gunners med att låna ut japanen i syfte att han ska acklimatisera sig till europeisk fotboll.

Läs mer

England vill ha Wenger som förbundskapten

Silly-season – tor 30 jun 2016 kl 09:51

Direkt efter att Island slog ut England ur EM och Roy Hodgson meddelade att han lämnade sitt jobb som förbundskapten för Three Lions så har det spekulerats vem som ska ta över jobbet.
Ett namn som mer och mer nämns är Arsenaltränaren Arsene Wenger.
Det är inte troligt att fransmannen lämnar Arsenal nu och bryter sitt kontrakt med klubben, som går ut nästa sommar, men fler och fler engelska tidningar skriver nu att Wenger är intresserad av förbundskaptensjobbet när hans Arsenalavtal löpt ut.

Läs mer

Koscielny på Zidanes lista

Silly-season – ons 29 jun 2016 kl 17:10

Enligt Le Parisien så har Bayern Münchens nye tränare Carlo Ancelotti siktet inställt på att värva Real Madrids mittback Raphael Varane för €40 miljoner. Det har fått Reals tränare Zinedine Zidane att vända blicken mot en annan fransk mittback - Arsenals Laurent Koscielny.

Arsenalbacken toppar Zidanes lista som ersättare för Varane om Realspelaren lämnar den här sommaren. Koscielny har gjort 248 matcher och 20 mål för Arsenal och har nämnts som en tänkbar kandidat att ta över lagkaptensbindeln i klubben efter Mikel Arteta.

Källa: Getfootballnewsfrance.com

Läs mer

Lacazette Arsenalaktuell igen

Silly-season – mån 27 jun 2016 kl 11:44

Jamie Vardy tackade nej och skrev på ett nytt kontrakt med Leicester. Men Arsenal fortsätter att jaga en till anfallare.
Nu ska Wenger siktat in sig på Lyons Alexandre Lacazette.
The Sun skriver idag att West Ham lagt flera bud på den franske strikern, men fått nobben varje gång och nu gett upp.

Läs mer

Slimani istället för Vardy?

Silly-season – sön 26 jun 2016 kl 20:24

Efter det att Jamie Vardy har vänt ryggen till Emirates Stadium tittar nu Arsene Wenger ut mot kontinenten. Ett rykte som har dykt upp rör Sporting Lisabons algeriske striker Islam Slimani, och Arsenal ska vara redo att erbjuda portugiserna £23 miljoner för att få loss honom.

Slimani har kontrakt med Sporting fram till 2020 och gjorde 27 mål på 33 matcher förra säsongen.

/Axel Asplund 

Läs mer

Szczesnyförhandlingarna har kört fast

Silly-season – ons 22 jun 2016 kl 17:20

Förhandlingarna mellan Arsenal och Roma gällande en förlängning av Wojchiech Szczesnys lån till den italienska klubben har strandat. Såväl klubbarna som målvakten har varit inställda på ytterligare ett år på Olympiastadion, men nu kan polacken återvända till London. 

Det är Arsenal som inte vill betala samma andel av Szczesnys lön som under förra säsongen, vilket Roma inte har accepterat. Just nu ser det alltså ut som att 26-åringen återvänder till Arsenal när försäsongsträningen börjar.

Läs mer

Arsenal intresserat av Jovetic

Silly-season – ons 22 jun 2016 kl 17:10

Inters forward Stevan Jovetic ser ut att vara på väg bort från klubben sedan managern Roberto Mancini har bestämt sig för att satsa på andra spelare. Nu placeras den förre Manchester City-spelaren i Arsenal enligt bland andra Il Corriere dello Sport.

Jovetic uppges ha en prislapp på £11,5 miljoner och även Spartak Moskva uppges vara intresserat av en affär.

Montegrinen är 26 år och är för tillfället utlånad från Manchester City där han spelade 28 ligamatcher och gjorde 8 mål mellan 2013 och 2015.

/Axel Asplund

Läs mer

City ute efter Arsenalduo

Silly-season – tis 21 jun 2016 kl 21:22

Manchester City är i behov av att värva fler så kallade "homegrown" spelare, och två Arsenalspelare har nu nämnts i samband med detta. Det är Theo Walcott, som också Liverpool har visat intresse för, samt Alex Oxlade-Chamberlain som nya managern Pep Guardiola ska ha visat inresse för. Detta skriver The Telegraph.

Samma tidning hävdar att Oxlade-Chamberlain kan vara tillgänglig, medan Walcott vill stanna i Arsenal och slåss för sin plats.

/Axel Asplund

Läs mer

"Vardy stannar i Leicester"

Silly-season – lör 18 jun 2016 kl 16:14

För ett par veckor sedan såg det i princip klart ut att Leicesters anfallare Jamie Vardy skulle skriva på för Arsenal. Men snacket har tystnat, och nu säger Leicester vice ordförande Aiyawatt Srivaddhanaprabha att engelsmannen kommer att stanna i den engelska mästarklubben.

-Ni kommer att få se nyheter snart, men jag tror att han kommer stanna. Vi får se vad som händer. Vi behöver bygga laget och tror att vi kan fortsätta göra något speciellt i Premier League och Champions League, säger Srivaddhanaprabha till Daily Mail.

Läs mer

Sidor