Medlemmar: 3828 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Här är ettan och tvåan i Arsenals interna Fantasytabell.

Så är läget i Arsenal Swedens Fantasy-PL

tor 5 sep 2019 kl 00:23

Så var Premier League-säsongen 19/20 äntligen igång! Och det har väl börjat ganska skapligt?

Nytt för i år och på mångas läppar är VAR, och mer än ett lag har fått sina segrar grusade av den nya teknologin. För Arsenals del så blev det en bättre start än förra säsongen, två segrar och en förlust hann vi med innan september kom och knackade på dörren.

Och det kanske var mer än bara jag som blev lite väl heta på gröten med att kasta in våra nya spelare redan direkt i sin fantasy-elva, det var ett inte helt lyckat projekt som övergavs ganska snart…

I gammal klassisk stil har mitt stolta Jönsoborgs AIS startat säsongen ganska bedrövligt, nedflyttning känns inte helt orimligt i den här takten, men säsongen är lång och en placering på övre halvan av Arsenal Swedens Fantasy-liga ska inte vara omöjlig.

Nån som inte startat säsongen så dåligt är Po Tunström och hans Hampetorps IF, 299 poäng rullade in i augusti och var med det bäst i ligan. God tvåa hamnade det Breaking Bad-doftande laget Los Pollos Hermanos med 280 poäng, följd av Didier Droger på 274 poäng.

Kun Agüero har kammat in flest poäng av spelarna, tätt bakom hittar vi det udda paret Raheem Sterling och Temu Pukki som delar andraplatsen, man hoppas ju att den finska målspottaren behåller formen. Som delade treor hittar vi Mo Salah och Kevin De Bruyne.

Bäste Arsenal-spelare är lite samma lika som förra säsongen, såklart så leder Aubameyang Arsenals poängliga, dock hittar vi lite oväntat Maitland-Niles på andraplatsen och Ceballos som trea, inte helt väntat får man säga.

Lycka till med poängen i September!

Kommentarer

Bild för Mackan

Gött med uppdatering, men frågan dyker onekligen upp om det är så att vi har två st Arsenal Sweden ligor, eller är jag ute och cyklar? Ingen av de  tre i toppen här är med i samma liga som mig i alla fall :). Den jag och 27 st till är med i är den som togs upp i ngn forumtråd.. 

Twitter: @mackan_carlsson

 

Bild för Ulf Dejehed

Ja, det finns 2 ligor en Arsenal Sweden och en Officiell Arsenal Sweden