Medlemmar: 8781 st.
Visa menyn

Tottenham - Arsenal Mindseries 8/8-21

2 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Pelle
Bild för Pelle
Tottenham - Arsenal Mindseries 8/8-21

Helt okej första halvlek. Arsenal stabilare spel men Tottenham mer rakt på sista tredjedelen. 
White ger trygghet i backlinjen, bra värvning.
Sambi Lokonga blandar och ger. 
ESR har växt sen han fick förtroendet med nr 10.

Lacazette bör inte säljas, är den som skapar avsluten  

 

If it's too strong, then you're too weak!

Jonas S
Bild för Jonas S

Jag tycker det ser ut som under förra säsongen, vi har mycket boll men skapar inga heta chanser. Bara halvlägen och halvfarliga situationer där verkligen allt måste klicka. Spurs har varit kalla men har haft dom klockrena målchanserna.

Detta är det första jag sett av Arsenal under försäsongen. Tråkigt att vi inte verkar ha ändrat på egentligen någonting i anfallsspelet. Mittbackarna har mycket boll och vi spelar mycket boll upp och ner mellan backlinjen och mittfältarna eller runt i ytterzonerna i den klassiska hästskon. När det blir lite halvfarlig är när vi slår en lite längre boll. Ett så jäkla träigt anfallsspel. Inget bolltempo, inga löpningar, inga som fyller på i djupled. Det finns nästan aldrig några intressanta alternativ för spelaren med bollen.

Försvarsspelet känns precis som förra säsongen stabilt. Vi är organiserade och fina i det organiserade försvarsspelet. Men vi vinner sällan bollen högt eller i några intressanta situationer. Vi jobbar upp och ner, upp och ner för att leta det perfekta läget att sätta igång själva anfallet mot mål. Men det blir ju aldrig någonting. Det finns ingen timing i hur vi spelar. Det blir mest halvtrötta inlägg i boxen eller halvdåliga försök till kombinationsspel i ytterzonerna. Detta han man ju sett förut.

Be excited!