Medlemmar: 8824 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Jack var inte bara bladig efter att Arsenal vunnit FA-cupen, han var tydligen rätt packad på Szczesnys bröllop enligt Wojciech själv.

Szczesny drar historier om gamla lagkamrater

lör 16 mar 2019 kl 16:21

Jack Wilshere somnade i en buske på Wojciech Szczesnys bröllop. Den bara en av historierna polacken nu berättar.

En i en polsk intervju med journalisterna Łukasz Wiśniowski och Kuba Polkowski har Juventuskeeperm Wojciech Szczesny berättat stories om sina gamla lagkamrater i Arsenal.
Snacket är översatt på Reddit och här vad han sagt.

Tomas Rosicky: "Det är med stort nöje man ser honom spela, "Little Mozart", hans rörelsemönster på planen är imponerande, fullt av klass och flärd. Jag tror fortfarande att det är den rikaste fotbollsspelaren jag känner. Han spenderade aldrig några pengar. Hela tiden under min tid i Arsenal hade han samma bil, en Mercedes från 05/06. Han hade bara kläder från sin sponsor. Det enda han inte sparade på var hans gitarr."

Aaron Ramsey: "Såg aldrig fotbollen som en taktisk sport, han är killen som springer i 90 minuter. Han är den som jag spelat med som sprungit mest. 13 kilometer per match, inga problem. Som jag ser det blir det ett väldigt bra tillskott till Juventus."

Samir Nasri: "Han trodde alltid att han var någon form av gangster. Alla har en sådan i skolan, som hade stora och starka kompisar som gjorde honom cool. I Polen finns det ett talessätt - "att fisa högre än din stjärt"".

Alexander Hleb: "Han kunde ha uppnått mer inom fotbollen, men hade ändå en väldigt bra karriär. Men han gillade att dricka".

Thierry Henry: "Den bästa spelare i Arsenals historia. Den bästa spelaren i Premier Leagues historia. Väldigt krävande, speciellt för unga spelare. Folk sade ofta att de var rädda för honom på träningarna. När du missade en passning blev han arg och lät dig få veta det väldigt tydligt muntligt. En fantastisk kille"

Jack Wilshere: "Min bästa kompis efter Krychowiak. På mitt bröllop blev han så full att vi fick leta efter honom överallt i två timmar innan vi hittade sovandes i en buske. En skada som aldrig blev helt bra orskade nästa och sedan nästa. En av de största talangerna jag träffat. Men på grund av skador spelar han idag i West Ham och inte i en stor europeisk klubb".

Robin van Persie: "Man måste erkänna, han lämnade och gick till Manchester United och vann en titel. Ett år senare var han bänkad och flyttade till Turkiet och hans stora karriär var slut. Han kunde ha fattat andra beslut och uppnått massa mer med Arsenal. Han är extremt arrogant ibland."

Nicklas Bendtner: "En av de mest intelligenta spelare jag spelat med. När du ser Nick, välorganiserad, prydlig, vältränad så ser det ut som att allt går väldigt bra för honom. Nästa dag öppnar du en tidning och läser att en full Bendtner körde mot enkelriktat och du känner "what the fuck". Jag vet inte, en kille med två personligheter. Den mest självsäkra spelaren jag spelat med".

Gervinho: "Vem trodde att han kunde vara på min topp 40 jag spelat med?! Addera en nolla till".

Olivier Giroud: "Den snyggaste jag spelat med, och han vet det. Han älskar sig själv, till och med mer än Krychowiak. Du vet, en liten skäggkam, olja för bröstet. Fantastisk kille, väldigt underskattad spelare".

Bacary Sagna: "Enligt mig, "Bacy", när han var som bäst, var den bästa högerbacken i Premier League. När matchen inte gick som vi ville passade jag bara långa bollar till hörnet av mittplanen. Vi tränade på det här massor och av 100 bollar vann han 98 av dem".

Hector Bellerin: "Heccy har fortfarande massor att lära defensivt. Nu är han wingback och bidrar mer i offensiven. Lite konstig på grund av sin stil, men vem är inte det? Han har fått det från sin mamma".

Mesut Özil: "Sju gånger briljant, två gånger horribel. Han är inte lat som folk säger. Fantastisk kille. Han har inte lyckats stabiliserat sin form i Premier Legaue och jag vet inte varför. Otrolig blick på planen. Du ser en match på tv och känner hur såg han det där? Jag gjorde det inte och då hade jag hela planen på teven".

Lukas Podolski: "Jag minns och nu ljuger jag inte. På träning, när Poldi hade bollen inne i boxen, 10, 11 meter, så ville jag inte rädda. Jag skyddade bara mitt huvud. Jag svär, jag skyddade bara huvudet. En riktigt rolig kille".

Andrej Arsjavin: "Lustigkurre. Den roligaste. Den säsongen när han kom till oss vi spelade en hel del smålagsspel på träningen och vi kände "wow, vi kommer vinna ligan". Vi gjorde det inte".

Santi Cazorla: "Vi var på träningsläger i Köln, Tyskland, när Santi kom till oss. På träningen spelade vi smålagsspel och efter träningen applåderade spelarna Arsene för att han hade värvat Cazorla. Långsam, liten, en av de bästa jag spelat med. Otrolig skalle och teknik. Jag kan inte säga vilken som var hans bästa tillgång men när du spelade med honom var det som "ohhh my god, han är så bra". Älskvärd, vänlig och alltid med ett leende. Jag vill inte förolämpa men han hade en tendens att gå upp i vikt".

Om vi har några medlemmar som kan polska så finns hela intervjun här.