Medlemmar: 8824 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Saka är i topp i Arsenal FPL-liga.

Så är läget i Arsenal Swedens Fantasy-PL

fre 4 mar 2022 kl 16:05

Ny månad och det är dags att summera februari månads Arsenal Swedens fantasy-liga. Arsenal hann med att spela hela tre matcher i februari och det var nio sköna poäng på kontot, det är en fin form laget har lyckats komma in i nu när säsongen går in i the business end.

För mitt stolta Jönsoborgs AIS så fortsatte det oundvikliga fallet, lika bra som hösten var, lika dålig är våren. Tänkte att jag skulle outsourca skötseln av laget till nästa år, ansökningar mottages tacksamt!

Bäst i februari månad var Daniel Grönvall och hans FC Knäskada med 360 intjänade poäng, på andra plats kom Victor Coldemars 1886 på 357 poäng och Zebastian Vännberg på tredje plats med hans Bjurheden FC med 355 poäng.

I totalen så ligger Joel Frisk med Stöpen FC i topp med 1833 poäng, på andra plats har vi Anders Nyströms Hjortnäs Hooligans med 1800 poäng och på en delad tredjeplats Niklas Norbergs Sunior BK och Zebastian Vännbergs Bjurheden FC, båda på 1795 poäng.

I spelarnas poängliga så är Liverpools Mo Salah fortsatt i topp följd av lagkamraten Trent Alexander-Arnold. På tredjeplatsen har vi en liten överraskning, Jarrod Bowen som har jobbat upp sig i poängligan, West Ham-spelaren har blivit en given pusselbit i fantasy-elvan.

I Arsenals interna poängliga har vi fortsatt ”Starboy” Bukayo Saka i topp, skuggad på andraplatsen av väggen från Stoke-on-Trent, Aaron Ramsdale. På tredjeplatsen har vi Emile Smith-Rowe som fortsätter att vara en poängspelare.

Stor lycka till med poängplockandet i mars månad!