Medlemmar: 6535 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Pires sänkte Derby.

Top of the league

tis 5 mar 2002 kl 20:18

1-0 mot Derby (tack, Pires) och vi är där. Etta. Top of the league. Vi ska stanna där.

Det fanns en tid, när Arsenal inte kunde vinna de här matcherna. Ni vet ... en match i veckan mot ett mindre bra lag mellan två stora matcher. Dagens Arsenal kan vinna. Vi såg det med all tydlighet den här kvällen.
1-0 mot Derby ser visserligen inte så stort och starkt ut, men vi vann. Vi spelade ut Derby från första till sista minut och när så Henry, för en gångs skull, vaknat på fel sida och missade allt så vinner vi i alla fall.
Det är alldeles lysande.
Jag tittar mer än gärna på tabellen.
Etta.
Igen.

Vi är i början av mars. Det är två månader kvar av säsongen. Arsenal leder jakten på bucklan, som delas ut mot Everton på Highbury i den sista omgången. Det känns som om vi är alldeles, alldeles i närheten av säsongen 1998.
Ni minns i vilken match vi säkrade titeln den gången?
Everton.
Tony Adams dundrade in en vänsterkanon i den matchen, som fick hela North Bank att fullständigt vibrera i sina betongfästen. Jag gör gärna, mycket gärna, den resan igen i maj.
Det ser bra ut.

Det är egentligen först i dag man inser vilket otroligt mål vår Dennis Bergkamp gjorde mot Newcastle i lördags kväll. Det var ett mål av yttersta världsklass. Jag har sett många vackra Arsenalmål genom mina år, men inget, inget är i närheten av det här.
Han gör det omöjliga möjligt.
Dennis tänker fotboll och lyckas med sina tankar. Han går en ny vår till mötes med sin suveräna form, som får mig i spinn. En hel värld måste ställa sig upp och applådera detta mål, som visar oss vägen till titeln i maj.
Jag är övertygad om det.

Peter Sundlöv har i dagarna skickat ut tröjor och medlemskort till medlemmarna. Han har lagt ner ett stort jobb med det här och förtjänar allt beröm.
Klubben håller, som bäst, att försöka sy ihop en medlemsresa till mötet med Ipswich hemma i slutet av april. Lördagen den 20 ska vi till THOF.
Håll utkik på hemsidan för vidare information.
Det kommer inom kort.
Top of the league.
Smaka på det.
Det är ljuvligt.

Gunners Rules!