Medlemmar: 7266 st.
Visa menyn

Kan vi vinna trippeln i år?

tis 12 mar 2002 kl 11:21

Ja, skall vi överhuvudtaget vara med i Europa krävs seger ikväll. Arsenal-Deportivo. Smaka på det.

Att Arsene Wenger håller Champions League före FA-cupen märke vi i lördags. Seaman, Bergkamp och Bob Pires på bänken. Ändå klarar vi omspel. Det tyder på en enorm styrka. Visserligen är inte Newcastle så jävla bra som alla verkar tro, men ändå.
Och nu ligger vägen till Cardiff vidöppen för The Gunners.
Magpies hemma ska besegras. Middlesbrough i semin likaså. Vi ska slå dem oavsett om matchen skulle spelats på Riverside. Hade kallt räknat med Arsenal-Sp**s i en eventuell semifinal, men våra vänner från norra London är precis lika dåliga som man vill att de ska vara. 0-4 hemma mot Chelsea?

Tillbaka till matchen idag.
Snacka om toppmatch. Jag är säker på att vi vinner. Tror även att tyskarna kryssar mot Juve och då är saken klar. Skulle sedan vara skönt om vi kunde greja en pinne nere i Turin och vinna gruppen för att slippa Real i kvarten.
Grupptvåorna lottas mot ettorna och tar vi fyra poäng till är förstaplatsen säkrad.
Det fixar vi. Skadeläget förbättras för varje dag och självförtroendet är väl på väg att koka över hos Wengers mannar. Minns någon när vi fick stryk senast? Arsenal - Europas hetaste lag !

Men jag är tveksam till att Arsenal med dagens trupp kan mäkta med att vinna Champions League. Att vi kan vinna både ligan och FA-cupen råder ingen tvivel om. Men C.L är en helt annan sak. Att vi kan nå semifinalerna tror jag är ett troligt scenario. Allt efter det är ren bonus. Men visst drömmer man om en trippel. Då kan man vara kaxig mist ett år framöver ? och inte så lite heller?

UEFA "We care about football"
Kyss mig i arslet.
Jag föreslår att deras nya loggo blir: UEFA "We care about money"
Har suttit hela säsongen och retat mig på att arenorna inte får fyllas till maxkapacitet vid de europeiska matcherna.
"We care about football"
Ikväll kommer lite drygt 35 000 att se matchen på THOF. Trots att de flesta arenorna i Europa är "all seater" får de inte fyllas. Reklamskyltar är högre och sedan måste säkerheten garanteras. Snacka om "bullshit"

Läste idag att Kamerun inte får spela med sina basketlinnen i VM. Någon som är förvånad? Jag är det inte. FIFA tycker att tröjorna liknar västar. Och????

Läste även att Wenger är orolig för att Paddy ska stängas av efter sin armbåge mot Jim Hasselbaink. Han trodde visserligen inte att Henry skulle få någon avstängning för sitt raseriutbrott efter Newcastlematchen, men det fick han. Tre matcher och nog kan vi räkna med att Paddy får nått liknande. FA hatar Arsenal. Kan väl säga att jag tror att hatet är ömsesidigt.

Tycker det är fel att videogranska varenda match med lupp. Spelare gör fel - så även domare. Mål vinkas av för offside, varningar delas ut felaktigt och så vidare. Alla gör vi fel ibland. Att linjetattarna missar en och annan offside är bara att acceptera. Att en spelare ibland hettar till och reagerar är bara att acceptera. Part of the game. Vad som däremot inte ska accepteras är att FA ska fingranska varenda spelare för att hitta fel som de gjort. Det domaren inte sett har inte hänt.

Avslutar som vanligt med ett rungande cheeeeeers. Hoppas på tre viktiga poäng ikväll. Hoppas även att ni fortsätter att skicka in era förslag på förändringar som ni vill se. Till hösten kommer nästa version av arsenal-sweden.com och för att kunna göra den så bra som möjligt måste vi veta vad som ni vill han på sidan.

COME ON YOU ARSENAL