Medlemmar: 8782 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det blir en hård kamp i gruppen är de flesta överens om.

Reaktioner på lottningen

lör 16 nov 2002 kl 11:10

Grupp B har redan utsetts till Champions Leagues tuffaste. Det är alla inblandade medvetna om.

Arsenals vice ordförande David Dein fanns på plats i Genève när lottningen genomfördes vid lunchtid på fredagen. Den uppmärksamme kunde skymta honom i Eurosports tv-sändning strax före det att lottningen började. Dein sa efteråt att han inte hade väntat sig lätt motstånd i det här gruppspelet.
- Det finns inga lätta lag i det här stadiet av turneringen, säger han. Vårt tidigare gruppspel var svårt, och vi vet att det kommer bli tufft även i fortsättningen.
- Alla lagen är bra så varje match har samma betydelse vad det gäller poäng så egentligen spelar det ingen roll vilka du möter.

Valencias ordförande Jaime Ortí höll med om att varje match är viktigt.
- I gruppen finns det bara högkvalitativa lag och det kommer att bli jämt. Varje match kommer att bli svår, men inte bara för Valencia utan för alla lagen  i gruppen.

Ajax president Arie van Eyden ser fram emot hans lags möte med Arsenal.
- Det är trevligt att få spela mot ett engelskt lag, även om det inte finns så många engelsmän i Arsenal så spelar det på ett trevligt sätt och det ska bli kul att möta dem. Fast man kan inte säga att en motståndare i den här gruppen är värre än någon annan.

Romas manager Fabio Capello anser att inget lag i den här gruppen kan vara säkert på att gå vidare.
- Det här var den svåraste lottningen vi kunde ha fått, säger han. Det är en tuff grupp, men det gör också att man har chansen att komma tillbaka även om man skulle råka göra en dålig match i och med att alla har chansen att slå alla. I den här gruppen finns det inte något lag som har fördelen att ha ett försprång redan från start.