Medlemmar: 6218 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Shaaban är snart på g igen.

Shaaban nära träning igen: "Hoppfullt"

lör 4 jan 2003 kl 12:20

På måndag kan Rami Shaaban möjligtvis få besked om när han kan börja träna igen. Vägen tillbaka kan bli lång för Shaaban som nu fått en stålpinne från knä till vrist, men han verkar revanschsugen och hoppfull.

Arsenal FC Swedish Bransch rekommenderar lite läsning från svenska media för den som är intresserad av hur Arsenals svenska målvakt mår, och hur han ser på sin framtid. Under torsdagskvällen mötte han pressen och här är några läsvärda svenska artiklar:

Expressen.se
- Klubben har agerat helt fantastiskt. Båda tränarna var där på sjukhuset, målvaktstränarna var där. Vissa spelare var också där och hälsade på, att grabbarna kom och hälsade på betyder att man är accepterad.
Läs mer här

DN.se
- Det här är en del av fotbollen, att ta både framgångar och motgångar. Men det är klart att jag hellre hade velat spela, säger han.
Läs mer här

Aftonbladet.se
- Jag pratade mycket med Giovanni van Bronckhorst och han känner Henke Larsson. Han berättade om skadan, hur snabbt det ändå gick för Henke att komma tillbaka.
Läs mer här

Sportal.nu
- Det är någon mening med allting, säkert också med detta. Nu fick jag ju mer tid på mig att fundera om jag vill spela i det egyptiska eller det svenska landslaget.
Läs mer här

Materialet är upphovsrättskyddat av respektive media ovan. Eftersom det inte går att klicka på länkarna ovan, får du kopiera länkarna och klistra in i din webläsare

Peter Weyde