Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Henry är en av tre fransman som kan få vila mot United.

Fransk trio vilar mot United?

ons 6 aug 2003 kl 19:22

När Arsenal tar sig an Manchester United för att försvara titeln i Community Shield under söndagen, så kan det bli utan de tre tongivande fransmännen Pires, Wiltord och Henry. Möjligtvis spelar någon av dem.

Samtliga i trion har missat Arsenals försäsong till följd av ledigheter efter Confederations Cup tidigare i sommar. Något som medför att  de sannolikt inte heller kommer att få spela titelmatchen. I alla fall inte alla tre. Detta enligt Arsène Wenger och Arsenals officiella hemsida.

Möjligtvis kommer Wenger att låta någon av de tre spela i Cardiff under söndagen.

Trion har inte varit med på miniturnén i Skottland utan ägnat sig åt individuell träning i London. En träning som just nu är väldigt hård och intensiv menar Wenger, och som därför helst vill vila spelarna.

Peter Weyde