Medlemmar: 8817 st.
Visa menyn

Bra fart nu...

tor 26 okt 2006 kl 19:12

Det känns som om det är bra fart på vårt kära Arsenal just nu. Både a-laget och ligacuplaget.

Efter att ha sett skådespelet mot Reading så känns det på något sätt att det är på väg mot något riktigt bra. Spelet och lekfullheten lös om spelarna och det tredje målet som vP fick sätta var en fröjd för ögat.

Att sedan se att junisarna spelar bort ett heltaggat CocaCola-lag ur ligacupen känns också det inspirerande. Blev faktiskt glad när Ali Ali Aliadiere nätade dubbelt, varav en på straff som han fixade själv. Kommer han tillbaka och kan konkurrera om en plats i anfallet tro? Killen var ju lovande innan han gick sönder, och eftersom vi inte har sålt honom verkar det ju som om Wenger tror att han kan.

Läser lite inlägg här och där om relationen RvP v. Henry. Vet inte riktigt vad man ska tro. RvP är ju grym att sprida bollar runt omkring olika kortsidor landet runt, medan Henry ibland bara skiter i allt. Ingen av dem är perfekt, men båda har förmodligen rätt så tilltagna egon. Inte en helt enkel situation att hantera. RvP verkar funka bättre de matcher Henry inte spelar. Åtminstone tycker jag det verkar så. Men två så bra spelare måste få det att funka ihop - för lagets skull.

***

Ser med förtjusning att Tottenham går knackigt (som om det vore någon skräll). De får gärna hålla på.
St Totteringhams Day i februari???

***

Nästkommande nummer av Kanonmagasinet är något av det snyggaste klubben givit ut. Grafikfantomen Pojkela har gjort det igen. Samtidigt som det är ett nummer smäckat med läsvärda artiklar.

***

Chelsea ställde upp med ett Champions League-lag i Ligacupen. Som vi säger här i värmland; vilka jävla bär!
Ferguson och Wenger spelar med sina påläggskalvar för att ge dem chansen att skina lite, men det är klart, Chelsea köper ju bara färdiga produkter. Blir förmodligen Findus frysta jultallrik på julfesten nere i sydvästra Lon...f'låt Sovjet!