Medlemmar: 8813 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kolo är tillbaka.

Inför Arsenal-WBA

fre 15 aug 2008 kl 17:15

Arsenal på hemmaplan mot en nykomling. Det kan väl bara sluta på ett sätt?

Det har gått drygt tre månader sedan förra säsongen tog slut, och visst gick sommaren som ett litet kick? Premiären är redan här och laget som har fått äran - när Arsenal för tredje säsongen i rad inleder på hemmaplan - att besöka Emirates är nykomlingen West Bromwich.

Arsenal får tillbaka två spelare jämfört med matchen mot Twente - Kolo Toure och debutanten Samir Nasri. Det mesta talar för att ivorianen startar, medan Nasri sannolikt börjar på bänken då Wenger brukar vara försiktig med att spela nyförvärv från start i premiären. Detta torde innebära att bytet Djourou-Toure blir den enda förändringen till matchen mot Albions. Skulle Nasri trots allt spela från start ersätter han Eboue på mittfältet.

Fabregas, Senderos, Diaby, Rosicky, Eduardo och Bischoff saknas på grund av skador och Song är fortfarande på OS.

I övrigt fortsätter Ramsey och Denilson som innermittfältare, och det blir något av ett elddop för den unga duon. De klarade godkänt i onsdags, men måste nog tuffa till sig ett snäpp mot rutinerade och elaka rävar som Greening och Beattie.

På topp är van Persie och Adebayor gjutna, men framförallt den förstnämnde måste ta för sig mer. Annars finns både Bendtner och Vela på bänken, redo att ersätta. Nytt för den här säsongen är att lagen har rätt att ha sju spelare på bänken, vilket skapar fler alternativ för Wenger.

Matchen börjar kl 13.45 på Canal + Sport 1.

Preliminär laguppställning:

Almunia
Sagna, Gallas, Toure, Clichy
Eboue, Denilson, Ramsey, Walcott
Adebayor, van Persie

Bänken: Fabianski, Djourou, Bendtner, Vela, Nasri, Randall, Hoyte