Medlemmar: 8819 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Turkiet, Portugal och Ukraina för Arsenal i CL.

Lottat i Champions League

tor 4 sep 2008 kl 12:31

Arsenal har dragits i grupp G tillsammans med Porto, Fenerbahce och Dynamo Kiev.

Motståndarna kunde blivit betydligt värre och betydligt bättre. Fenerbahce innebär åtminstone en tung resa till Turkiet där engelska lag brukar ha svårt och inte minst supportrarna. Laget tränas av Luis Aragones och har bland annat Roberto Carlos och Mateja Kezman i laget. Förlust borta, men hemma vinner vi.

Porto och andra sidan vann ju Champions League för några år sedan under Mourinhos tid i klubben, men mycket har hänt sedan dess. Bland annat blev man fullständigt sönderköpta och nu senast har mittfältsstjärnan Quaresma sålts till Inter. Portugisiska lag är erkänt spelskickliga men kan också anklagas för att vara naiva i sin spelstil. Här väntas givetvis en svår bortamatch, men faktiskt den jag tror att vi har störst chans att vinna. Vinst hemma och borta.

Dynamo Kiev betyder Östeuropa, kassa planer och förlust. Arsenal brukar köra över sådana här lag på hemmaplan, men få däng borta. Vem är sugen på en resa till Kiev i början på december? Vinst hemma och kryss borta.

Det ger oss 13 poäng och ett säkert avancemang. Nu behöver ni inte ens titta på matcherna. Vilken service vi ger här i Arsenal Sweden!

Chelsea fick Roma och FC Bordeaux och FC Cluj

Man U har fått Villareal, Celtic och Aalborg

Liverpool fick PSV Eindhoven, Marseille och Atletico Madrid

Chelsea och United vidare, medan jag hoppas att Liverpool äntligen får respass. Gerrards övertur kan inte hålla i sig, han måste bli varse vilket mediokert lag han ingår i.