Medlemmar: 8835 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Får vi se Gavin Hoyte från start igen i Ligacupen?

Ny utmaning för de yngsta

mån 10 nov 2008 kl 20:00

Det är ligacupdags igen, kanske inte lika frestande som i lördags men underhållning brukar det bli.

5-0 mot Sheffield United i förra omgången och nu ställs de unga spelarna mot Premier League motstånd i form av Wigan. Laguppställningar är helt omöjligt att sia om, men det brukar bli en salig blandning av unga och ännu yngre. Det enda som verkar stensäkert är att Fabianski står i mål.

Därefter är det troligt att vi får se Djorou och Hoyte som mittlås. Ena backkanten kommer att befolkas av planskötarens sondotter som fyllt tio och bedöms vara klar för a-lagsfotboll av Wenger och den andra av Gunnersaurus. Skämt åsido, det blir lite jobbigt att spekulera, jag tror inte jag har satt en ligacupelva någon gång.

Det skulle däremot vara intressant att se Bendtner och Vela ihop på topp. Bendtner fick beröm efter matchen mot United och även om vi tycker att han skulle nätat på något av sina lägen så jobbade han otroligt mycket under matchen. Han förtjänar att starta denna. Vela behöver få visa upp sig och ligacupen är som gjord för honom.

Oavsett om man som supporter kanske inte tar matcherna i ligacupen på så stort allvar så är det självklart så att man vill att Arsenal går vidare. Glöm inte alla fina skalper vi tagit i turneringen de senaste åren med vårt ungdomslag. Jag tippar att Wigan blir ännu en.

Matchen visas på Viasat så vi får tyvärr hålla till godo med kommentatorer som normalt följer amerikansk fotboll och konstsim.