Medlemmar: 7780 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Randall är med i den unga Arsenaltruppen som reser till Portugal.

Inför Porto-Arsenal

ons 10 dec 2008 kl 23:19

Dom av oss som trodde att våra skadeproblem börjat rätta till sig får tänka om. Ikväll saknas flertalet viktiga spelare. Hela sju stycken.

Om inte Wenger vilar folk medvetet på grund av den tunna truppen och hårda programmet så har vi verkligen stora skadeproblem just nu. Vi börjar med de goda nyheterna först. Två spelare är tillbaka efter skada. Gallas och Diaby. Där slutade de goda nyheterna för i matchen mot Porto ikväll så saknas en uppsjö av viktiga spelare. Även mot Boro i helgen så är flera tveksamma.

Samir Nasri (vrist) är definitivt borta på lördag, Gael Clichy (baksida lår) och Cesc Fabregas (knä) är mycket tveksamma till lördag och Bacary Sagna har åkt på en förkylning/influensa.
Kolo Toure (vad), Robin van Persie (lårskada) och Emmanuel Adebayor (vilar) kommer inte heller vara med i kvällens match men kommer att finnas med i truppen på lördag.
Gott om "Carling Cup-ynglingar" i kvällens trupp. Personligen hoppas jag att Ramsey får chansen centralt nu när Fabregas saknas. Ska bli intressant och se hur Wenger ställer upp sina mannar. Hela truppen till kvällens match mot Porto ser ut såhär:

1. Manuel Almunia
21. Lukasz Fabianski
10. William Gallas
18. Mikael Silvestre
40. Kieran Gibbs
41. Gavin Hoyte
27. Emmanuel Eboue
20. Johan Djourou
17. Alex Song
15. Denilson
16. Aaron Ramsey
47. Mark Randall
2. Abou Diaby
43. Fran Merida
19. Jack Wilshere
26. Nicklas Bendtner
12. Carlos Vela
50. Jay Simpson