Medlemmar: 8835 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Bendtner degar för alla som köpt tröjor med hans gamla nummer.

Bendtner betalar för nya tröjor

ons 12 aug 2009 kl 13:28

Nicklas Bendtner byter tröjnummer till nummer 52 - och lovar att personligen betala för nya tröjor till fansen!

Det är Arsenal.com som i dag meddelar att Bendtner överger nummer 26 för att i stället spela med nummer 52 på ryggen från framöver. Nicklas förklarar utan att gå in på detaljer att talet 52 har en stor betydelse för honom, och lovar också att personligen betala för nya tröjor för de supportrar som har köpt tröjor med nummer 26 och namnet Bendtner på ryggen. Nicklas säger så här till Arsenal.com:

"Jag är medveten om att många supportrar redan har köpt sina tröjor för säsongen 2009/10 med namn och nummer så jag vill därför stå för betalningen för nya tröjor till de som har en tröja med mitt gamla nummer och som vill ha mitt nya. Det betyder väldigt mycket att se supportrar bära ditt namn och nummer och jag vill se till att bytet blir så smidigt som möjligt för alla."

För att få ersättning för en tröja man köpt ska den vara köpt tidigast i juni 2009, och vara köpt i en av klubbshopparna i London eller via Arsenal.com. För att byta tröjan måste man uppsöka en Arsenal-shop och kunna uppvisa kvitto.

I sanning ett annorlunda grepp av Bendtner, och undertecknad tycker att det är skönt att se att det fortfarande finns spelare som faktiskt visar att de bryr sig om fansen i direkt handling och inte bara säger att de gör det.