Medlemmar: 8880 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wilshere hoppade in med 18 minuter kvar när U21-landslaget mötte Makedonien.

Wilshere vann en avgörande straff

lör 5 sep 2009 kl 09:28

Jack Wilshere kom in i den 72:a minuten när Englands U21 mötte Makedoniens U21.

Jack Wilshere anses som en av de största om inte den största talangen i Arsenal just nu. 17 år gammal har han redan slagit sig in i Englands U21 likt sin landsman Theo Walcott gjorde en gång i tiden. Igår fick han börja på bänken när England mötte Makedonien men i den 72:a minuten så fick han komma in vid ställningen 1-1.

Förbundskaptenen för England Stuart Pearce gav Jack order om att han skulle sätta hård press på det Makedonska försvaret då de hade börja tröttna. Jack följde order och vann en straff som Cattermole gjorde 2-1 på vilket blev matchens sista och avgörande mål. Straffen blev dock omdiskuterad när de Makedonska spelarna ville få det till att Wilshere hade filmat till sig straffen. Pearce däremot anser att det inte finns en chans att Wilshere filmade utan att det var en solklar straff. Pearce berömmer istället Jack för hans snabbhet och smarthet som blev för mycket för de Makedonska spelarna och att det var det som ledde fram till straffen.

Jag har själv inte sett bilderna så jag kan inte uttala mig om situationen men jag är övertygad om att all hype runt filmningar i straffområdet utlöste de makedonska spelarnas reaktioner. Vi får se vad UEFA gör.

Källa: The Sun