Medlemmar: 8777 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det verkar som att Walcott blir borta i fyra veckor.

Walcotts skada värre än befarat

mån 19 okt 2009 kl 14:35

Skadan som Theo Walcott ådrog sig mot Birmingham i helgen visar sig nu vara värre än befarat och han kan bli borta i upp till en månad.

Walcott skadade sig i matchen mot Birmingham efter en tackling enligt mig och många var väldigt ful. Trots att Birminghamspelare träffade bollen så var det en mycket våldsam tackling där Walcott träffades mycket hårt. Theo försökte fortsätta spela men efter ett tag var han tvungen att bytas ut. Wenger hade hoppats på att skadan skulle vara lindrig men efter närmare undersökningar så har läkarna kommit fram till att det är en ligamentsskada och nu beräknas Walcott vara borta 3-4 veckor.

Detta kommer som ett hårt slag mot Arsenal men även mot Walcott själv som precis hade kommit tillbaka efter en lång ryggskada. Walcotts chanser att ta sig in i det Engelska landslaget till VM försämras även avsevärt vilket i och för sig inte är något negativt för oss Arsenalfans. Vi hoppas att Theos rehabilitering går snabbt och bra så vi får se hans snabba fötter i Arsenal igen så snart som möjligt.

Källa: Arsenal.com