Medlemmar: 8817 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kan Arsjavin och Arsenal komma upp på vinnarspåret igen?

Upp till kamp!

lör 19 dec 2009 kl 09:05

Det är långt från 1 maj, men redan nu känns det som att rödskjortade Arsenal måste ta sin grep och rulla upp ärmarna och agera som en arbetarklasshjälte.

Ingressen var säkerligen den sämsta inledningen jag har presterat, men å andra sidan är den inte ett dugg sämre än vad Walcott presterade på fotbollsplanen i onsdags. Jag föredrar om engelsmannen inte är på plan idag.

Hull, detta ocharmiga lag med en högst osympatisk tränare i Phil Brown lyckades slå oss på Emirates ifjol och är fortfarande det enda laget som vänt ett underläge mot oss på hemmaplan. De har dock inte lyckats vinna på bortaplan ännu i ligan i år så formen är inte den bästa.

Mot Burnley i veckan fick Fabregas utgå och kommer inte till spel idag. Han sägs vara borta i tio dagar vilket gör att han bör kunna vara på gång till matchen mot Aston Villa. I hans ställe går antingen Denilson eller Ramsey. Personligen ser jag helst att Denilsons comeback väntar lite och att Ramsey får visa vad han kan. Han har hittills blandat och gett värre än en croupier.

Om nu inte Walcott ska spela så tror jag till och med att jag hellre skulle se Eboue där ute. Dock tror jag att Eduardo får spela spets idag och att Arsjavin och Nasri tar kanterna.

I flera veckor har vi snackat om att det bara är tre poäng som gäller om vi ska ha e chans på guldet och aldrig blir sådant mer tydligt än när man möter nedflyttningskandidater på hemmaplan. Poängtapp där är mycket illa. Ingen av våra toppkonkurrenter lär tappa poäng denna helg och därför gäller det att vi gör vårt jobb. Hull ska slås med minst tre mål. Oavsett vem vi har i laget.