Medlemmar: 8782 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Gibbs ser ut att kunna spela innan säsongen är slut.

Gibbs tillbaka tidigare än väntat

tor 25 feb 2010 kl 20:42

Kieran Gibbs som så sent som förra månaden beräknades vara borta resten av säsongen kan enligt nya uppgifter vara tillbaka innan säsongens slut.

Den 24 november så bröt Gibbs ett mellanfotsben i matchen mot Standard Liege i matchens sista minut. Innan dess hade Gibbs imponerat på många med ett stabilt vänsterbacksspel och det var inte många som saknade Clichy som då var skadad. Många har även skrikit efter Gibbs nu då Clichy har underpresterat på slutet och har vi tur så är han tillbaka innan säsongens slut. Wenger säger att om allt går bra så kan Gibbs vara klar för spel innan säsongen är slut.

Då Ashley Cole är skadad och Bridge har tackat nej till spel i VM så har det börjat snacka om att Gibbs skulle kunna vara aktuell för en plats på vänsterbacken i VM i Sydafrika. Wenger säger dock att det är för tidigt att spekulera om detta när vi inte ens vet om Gibbs kommer att vara spelklar tills dess. Hade Gibbs inte varit skadad så hade han dock varit väldigt aktuellt för landslaget under de omständigheterna som råder.

Källa: arsenal.com