Medlemmar: 8698 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Adler är en av många spelare som ryktas till Arsenal.

86 spelare länkade till Arsenal

lör 22 maj 2010 kl 14:47

Tyske Rene Adler är en av 86 spelare som länkats till Arsenal i media de senaste månaderna.

Många är ryktena, de allra flesta är helt påhittade önskedrömmar av reportrar och journalister runt om i England och världen. Sedan mars månad har tidningar rapporterat att hela 86 spelare varit på ingång till Arsenal, däribland Rene Adler som syns på bilden ovan.

Bland alla möjliga och omöjliga rykten hittar vi David Villa (som skrev på för Barcelona för någon dag sedan), Fernando Torres, Gianluigi Buffon, Zlatan Ibrahimovic och Wesley Sneijder.

Om man kan dra lite slutsatser utifrån medias bevakning av Chamakh-transfern så kan man jämföra antal rykten om just Chamakh med andra transferrykten och kanske hitta något enstaka, sant, guldkorn. Vi gör ett försök, nedan följer en genomgång av de mest omskrivna spelarna:

  • Brede Hangeland, Fulhams norske mittbacksbjässe har det ryktats om sen förra säsongen och det har skrivits spaltmeter om honom.
  • Felipe Melo, Juventus defensive innermittfältare har inte gjort många fans glada den här säsongen sedan övergången från Fiorentina.
  • Pape Diakhaté, Dynamo Kievs mittback känns som en typisk Wenger-värvning: Fullständigt okänd för den stora massan men gör succé efter transfern. Kanske beror det på Wengers tidigare transfers att det skrivits så mycket om honom, kanske beror det på reellt intresse från Arsenals sida.
  • Yaya Touré, den defensiva mittfältaren i Barcelona har fått relativt sparsamt med speltid till förmån för Busquets, och Ivorianen har varit och provspelat för Arsenal förut utan att få kontrakt.

Kanske är det nån av dessa herrar vi får se i Arsenals tröja nästa säsong, kanske blir det inga fler, kanske blir det någon helt annan.

Vill man läsa om samtliga 86 rykten kan man läsa här: Arsenal Silly Season Blog