Medlemmar: 8902 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Alla Barcelonaspelare ska uttala sig att de vill ha Cesc till klubben.

Iniesta vill se Fabregas i Barcelona

tis 13 jul 2010 kl 18:32

Iniesta den senaste i raden av Barcelonaspelare att uttala sig positivt angående en flytt för Cesc Fabregas

Transfersåpan kring Cesc Fabregas har pågått sen i våras och lär fortsätta länge än. De senaste dagarna har det tagit ny fart, allra mest sedan Barcelonaspelarna Pique och Puyol med hjälp av Liverpools Reina dragit en Barcelonatröja över Fabregas huvud under Spaniens guldfirande.

Nu har även den annars tystlåtne Andres Iniesta uttalat sig kring en eventuell transfer för Arsenals kapten, på en presskonferens sa Iniesta följande: "Jag hoppas det. Alla har pratat om den starka önskan vi har att se Fabregas hos oss nästa säsong. Det skulle göra oss väldigt glada. Inte bara för att han är en lagkamrat och god vän, men även för att det vore ett riktigt lyft för klubben."

Iniesta fortsätter: "Fabregas ankomst skulle verkligen höja Barcelona och se till att vi stannar på topp och kan tävla om pokaler i alla tävlingar vi ställer upp i."

Läs mer om vad Iniesta säger här.

Än är inte sista ordet sagt om Fabregas till Barcelona, trots att Wenger och Arsenals klubbledning varit stenhårda och kategoriskt nekat bud och förslag om möten från Barcelona.