Medlemmar: 6116 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Gibbs fick en smäll mot Newcastle och kommer missa några veckors spel.

Gibbs borta "några veckor"

tor 28 okt 2010 kl 17:09

Kieran Gibbs skadeelände fortsätter. Efter smällen han fick mot Newcastle förväntas han bli borta några veckor.

Matchen mot Newcastle var bara 18 minuter gammal när Gibbs tvingades kliva av efter att ha fått en smäll mot knäet när en hemmaspelare oturligt hade ramlat över honom i en närkamp. I dag har skadan diagnosticerats som en ledbandsskada i knäet, och under fredagen skall en röntgen genomföras för att fastställa omfattningen av skadan. Arsene Wenger säger så här till Arsenal.com:
- Det är en uttänjning av ett ledband. Det krävs en röntgen i morgon men han blir borta ett par veckor.

Inga spelare är åter i spel jämfört med de två senaste matcherna, men det ser allt bättre ut för Aaron Ramsey och Robin van Persie:
- van Persie och Ramsey är mycket nära att komma tillbaka till full träning med laget. De borde vara tillbaka i gruppen i slutet av nästa vecka. Vi kan förstås inte förvänta oss en lika snabb comeback av Ramsey som van Persie. Aaron kommer att behöva en längre period för att hitta matchformen, men van Persie är inte långt borta nu."

Läs hela artikeln här.