Medlemmar: 8804 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Walcott gjorde två mål mot Newcastle.

Wenger: "Walcott har mer att ge"

tor 28 okt 2010 kl 17:50

Efter två klassmål i matchen mot Newcastle säger Arsene Wenger att Theo Walcott har betydligt mer att ge.

Theo Walcott gjorde alltså två riktigt fina mål i matchen mot Newcastle, det var fler än en supporter som fick Thierry Henry-vibbar av kylan i avsluten och farten i löpningarna.
Nu säger Arsene Wenger att Walcott trots unga år börjat visa prov på den förmåga han trott sig se ända sen engelsmannen värvades från Southampton: "Han är fortfarande ung och väldigt intelligent och därför tror jag verkligen att han kommer fortsätta utvecklas."

Theo har alltid haft farten som sitt signum men har under den här säsongen börjat visa prov på förmågan att avsluta anfall på rätt sätt, antingen genom ett skott eller passning i rätt ögonblick, något som tidigare saknats. Wenger fortsätter: "Han har en makalös speed och kraft och han är väldigt giftig framför mål. Han har börjat hitta timingen i löpningen och det är väldigt viktigt för en anfallare."

Får Walcott bara hålla sig skadefri kan han kanske fortsätta utvecklas till en riktig klasspelare men än är det nog en bit kvar till den nivån. Säsongen har dock börjat väldigt lovande.

Källa: Mirror Football