Medlemmar: 8537 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ramsey lirade 45 minuter med reserverna igår.

Aaron Ramsey är tillbaka

ons 24 nov 2010 kl 08:53

Det kan vara svårt att hitta ljusglimtar som Arsenalsupporter en dag som denna. Men det finns. Aaron Ramsey är tillbaka i matchspel.

Det var nio månader sedan Aaron skadade sig otäckt och ådrog sig ett benbrott mot Stoke. Sedan dess har superlöftet ägnat sin tid åt rehabilitering, en rehabilitering som gått väldigt bra. När reservlaget tog emot Wolverhampton igår (tisdag) spelade mittfältaren 45 minuter.

Enligt Arsenal.com såg Ramsey orädd ut och hade ett par skottlägen att näta i sin comeback. Ramsey stod även för en del dribblingsrajder och framspelningar. När Ramsey gick ut efter 45 minuter stod det 0-0, ett resultat som blev 2-1 till Arsenals fördel efter ytterligare 45.

I Arsenal spelade även Manuel Almunia 45 minuter.