Medlemmar: 8779 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Schwarzer ser ut att bli kvar på Craven Cottage.

Schwarzer nära nytt fulhamkontrakt

tor 2 dec 2010 kl 15:02

Schwarzer var nära en övergång till Arsenal i somras och det förväntades en ny följetong i januari. Nu är målvakten dock nära nytt kontrakt med Fulham.

38-årige Mark Schwarzer var målvakten som skulle tillföra stabilitet i Arsenals bakre led. När övergången från Fulham till Arsenal misslyckades på på grund av att Fulham begärde för mycket pengar visade målvakten ett stort missnöje.

Men intresset tycks ha svalnat från Arsenal. Wenger har dementerat ytterligare förstärkningar till truppen samt berättat om ett stort förtroende för Fabianski. Detta kan vara anledningar till att Schwarzer nu förlänger sitt kontrakt, något tränare Mark Hughes uppskattar:
- Mark var smickrad över Arsenals intresse men vi är väldigt glada över att han bestämt sig för att stanna och nu kan vi gå vidare. Mark är lycklig över att stanna i klubben.

Det kan mycket väl vara målvaktens sista kontrakt på den internationella toppen. Kontraktet skall binda honom över ytterligare två år vilket gör att Schwarzer fyllt 40 när kontraktet löper ut.