Medlemmar: 8804 st.

Trist dag för Arsenal i norra England.

Arsenal föll i slutminuten

sön 24 apr 2011 kl 17:40

Om Arsene Wenger trott att Arsenal ska kunna vara med i racet om guldet tidigare så kan han stryka det nu. Bolton vann med 2-1 efter ett sent segermål.

Många av oss fans har redan räknat bort att Arsenal ska kunna vinna guld i år efter mängder av kryss den senaste tiden.
Men The Gunners spelare och tränare har försökt att hålla skenet uppe.
Frågan är hur det låter nu - efter den tunga förlusten på Reebok Stadium.

Bolton hade de hetaste chanserna i den första halvleken. I vägen stod Szczesny som stod för ett par hyggliga räddningar.
Men det höll ändå inte till paus. För med sju minuter kvar spräckte hemmalaget målnollan. Gary Cahill hinner in före Johan Djourou på en hörna. Samir Nasri räddade med bröstet på mållinjen, men inte bättre än att Daniel Sturridge kan sätta 1-0.
Robin van Persie fick halvlekens sista läge, men frisparken gick enligt uppgift 35 meter över...

Direkt i den andra halvleken bjöd domare Mike Jones Sturridge och Bolton på en sanslöst billig straff. Chelsealånet lade sig framför Djourou och Jones gick på alltihop.
2-0 hade förmodligen stängt matchen - men så blev det inte.
För Kevin Davies straff var dålig och Szczesny hade inga större problem att rädda.

Målet gav Arsenal energi och bara ett par minuter senare så kom kvitteringen. Firma van Persie och Fabregas kombinerade och holländaren placerade snyggt in bollen bakom Jääskelainen.
Nu började operation seger.
Allt för att ta in poäng på United och Chelsea.
Och lägen saknades knappast. Men det kom aldrig något ledningsmål. Trots kanonchanser, främst för Samir Nasri.

Istället sprattlade Bolton till i slutet. Johan Elmander kom loss och avlossade ett skott som Szczesny klarade. Hörna. Och där kom 2-1. Tahir Cohen var först på bollen i den första ytan och nickade in segermålet.