Medlemmar: 8804 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Kom på Arsenal Swedens tioårsfest!

Nu kan du köpa din festbiljett

tis 14 jun 2011 kl 15:09

Idag släpper Arsenal Sweden biljetterna till sommarens stora jubileumsfest som går av stapeln i Stockholm den 13 augusti.

Medlemmar i Arsenal Sweden är nu varmt välkomna att handla sin biljett till 10-årsfesten den 13 augusti.
Festen hålls på restaurang Undici i Stockholm och börjar någon gång efter lunch (beroende på vilken tid och dag som Arsenal spelar sin premiärmatch) lördagen den 13 augusti.
Ett spikat körschema för hela festdagen kommer förhoppningsvis i nästa vecka när alla detaljer är spikade - men festen varar fram till 03.00 då Undici stänger.

Arsenal Sweden har 450 biljetter till salu så vill du försäkra dig om en plats så bör du handla din biljett omgående.
Du köper din biljett i shopen - logga in med medlemsnummer och lösen och handla.
Biljetterna kostar 300 kronor styck och då ingår inträde och stor buffé.
Du som vill handla även till dina medlemskamrater kan så göra, men var noga med att om du köper mer än en biljett att fylla i medlemsnummer och namn på de övriga i rutan nedan. Görs inte detta kan vi inte skicka några biljetter utan måste mejla dig för kompletterande information.
Biljetterna skickas under juli månad hem till dig med post.

Information om gäster kommer även det när spelschemat är spikat - men som ni säkert redan läst som kommer Away Boys att spela på festkvällen. Det blir Arsenalbandets första spelning i Sverige och vi utlovar bra tryck.
Vad som däremot är spikat är att Arsenal Sweden kommer att hålla sitt årsmöte under dagen, vi kommer att sälja nya jubileumssouvenirer, vi kommer att ha lotterier och andra finesser som hör en festkväll till och vi kommer framför allt njuta av en helkväll med bara Gooners.

Den utlovade festsajten kommer med största sannolikhet att släppas här inom kort och där kommer all tidigare info om festen att samlas och där kommer även en biljetträknare att finnas.
Uppdatering: På kvällen den 16 juni hade nästan 100 personer redan försäkrat sig om en plats på festen. Passa på att köpa din biljett nu innan de tar slut.