Medlemmar: 8876 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Unga spelare på väg till Arsenal.

Rykte: Arsenal nära ny värvning

mån 10 okt 2011 kl 15:41

Arsenal skall enligt rykten bara vara ett par smådetaljer ifrån att göra klart med Real Madrids supertalang Jose Rodriguez. Dessutom håller man ögonen på klubbens anfallstalang Jose Pozo.

Arsenal har gått upp och ner under säsongsinledningen, men jakten på purfärska talanger har man inte lagt av med. Nu rapporterar flera spanska tabloider att The Gunners skall ha gjort klart med Real Madrids superlöfte Jose Rodriguez.
Rodriguez är 16 år gammal och har det senaste året spelat med Real Madrids U17-lag. Hans främsta position är som central mittfältare, men han kan även spela på kanterna. Ni kan hitta hans spelarsida på Real Madrids officiella hemsida här och se han spela mot Barcelonas U17-lag på denna YouTube-video.

Flera källor rapporterar att Arsenal även är intresserade av Jose Pozo som är två år yngre än Jose Rodriguez. Pozo är född i Malaga, men har spelat i Real Madrid sedan 2008 och visat upp ett brett anfallsregister under sin tid hos den spanska ligatvåan.

Ingenting är ännu undertecknat, men enligt flera källor skall det enbart handla om ett par smådetaljer innan allting är klart.
Rodriguez gör i så fall den f.d. Barcelona-duon Hector Bellerin och Jon Harper Toral sällskap i Arsenal sedan den spanska duon värvades i somras.

Källa: Daily Mail