Medlemmar: 6531 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

U18-laget vann.

U18 toppar tabellen igen

sön 8 jan 2012 kl 22:35

Josh Rees första mål för säsongen blev avgörande i mötet med Norwich U18 på bortaplan. Detta innebär att Arsenal är ”top of the league” igen.

Precis som reserverna så avslutade även U18 förra året på ett dåligt sätt och man kom till spel i lördagens match mot Norwich med tre raka förluster i bagaget. Men tvärtemot reserverna så skulle Steve Boulds mannar ta och börja året med en vinst.

Nigel Neita startade sin första match på en månad i anfallet och även spelarna Rees, Kyle Ebecilio, Jon Toral och Elton Monteiro som är aktuella för reservlaget fanns med i startelvan. Den målfarlige Philip Roberts fick börja på bänken mot sina gamla lagkamrater. Svenske Kristoffer Olsson startade matchen som vanligt på mittfältet.

Matchen i sig bjöd inte upp till något skönspel och mycket berodde det på den nästintill stormartade vind som hade blåst in över Norfolk till dagen. Men som sagt så skulle Josh Rees mål i den 76:e minuten visa sig bli avgörande för att Arsenal skulle få med alla tre poäng hem.

Denna seger innebär att Arsenal återigen tar över första platsen i Premier Academy League efter 17 spelade omgångar! Nästa match för Arsenals U18-lag är om två veckor då man tar emot ”Pompeys” ungdomar på London Colney.

Norwich-Arsenal  0-1
Mål:
0-1 Josh Rees (76)
Så spelade Arsenal: Reice Charles-Cook - Hector Bellerin, Elton Monteiro, Isaac Hayden, Samir Bihmoutine - Kyle Ebecilio, Jon Toral, Josh Rees, Chuba Akpom, Kristoffer Olsson, Nigel Neita
Avbytare: Josh Vickers, Zac Fagan, Jordan Wynter, Philip Roberts