Medlemmar: 8783 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Häng med Arsenal Sweden till London!

Dags för medlemsresa - igen

tor 2 feb 2012 kl 19:02

Här kommer information om Arsenal Swedens andra medlemsresa den här säsongen. Den äger rum mellan 23 och 26 mars och huvudattraktionen är hemmamatchen mot Aston Villa.

Här är upplägget för resan:
Fredag 23 mars: Var och en bokar sitt eget flyg och ser till att vara på plats på hotellet, mer info nedan, senast klockan 17.00 då vi gemensamt går till bokad restaurang där vi avnjuter en middag. Arsenal Sweden har lyckats få legendaren Ray Parlour som gäst. Ray kommer att vara med på middagen och dessutom prata inför gruppen. Exakta tider för när middagen startar och vilken restaurang samt mat meddelas senare.
Lördag 24 mars: Troligen matchdag (ännu inte spikat). Vi ser Arsenal v Aston Villa på Emirates Stadium och njuter av pubarna i norra London.
Söndag 25 mars: Fridag då man kan ta ett varv på stan, gå på museum eller bara hänga på puben. Det kan vara så att matchen mot Villa spelas på söndagen, då är det fridag på lördag istället.
Måndag 26 mars: Hemresa.

Hotellet:
Vi kommer att bo på fyrstjärniga Jurys Inn i Islington (Pentonville Road 60). Där har vi bokat 25 twin rooms. Detta kommer vara det enda boendealternativet som vi kommer att erbjuda. En stor engelsk frukost ingår varje morgon och hotellet håller väldigt god standard.

Pris för resan: 5000 kronor per person.
Då ingår: Tre nätter i del i twin room på Jurys Inn i Islington (4-stjärnigt), matchbiljett kortsida Upper Tier till Arsenal v Aston Villa på Emirates Stadium, exklusiv souvenir, middagsbuffé med en dryck samt ”föreläsning” av Ray Parlour på restaurang i Islington fredag kväll, reseledare från Arsenal Sweden.

Anmälan:
Anmälan sker via mejl onsdagen den 8 februari med start klockan 20.00. Då kommer en unik e-postadress publiceras på Arsenal.se, och det är via denna anmälan sker. Vi har 50 platser och resan är öppen för alla medlemmar i klubben. Icke medlemmar kan ej ansöka om en plats. Vi tillämpar först-till-kvarn-principen. Det går bra att anmäla sig själv och samtidigt anmäla medresenärer. Du som reser på egen hand kommer att bli indelad att bo ihop med annan svensk Gooner. Vi kan tyvärr inte erbjuda singel- eller trippelrum.
De uppgifter som ska finnas med i anmälningsmejlet är medlemsnummer, namn, adress, telefonnummer, tröjstorlek, eventuella allergier samt om du äter vegetarisk kost. Observera att dessa uppgifter ska uppges för samtliga personer som anmäls i samma mail.