Medlemmar: 8813 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Diabys skada är inte allvarlig.

Diaby tror på snabb comeback

tor 8 mar 2012 kl 21:43

Diaby tvingades lämna Anfield skadad i den 80:e minuten. Fransmannen gjorde sin andra match för säsongen efter sin långtidsskada. Han tror nu på en snabbare comeback.

Den gänglige Arsenal-spelaren gjorde comeback i lördags för The Gunners då han kom in som avbytare i den andra halvleken. Dock blev det bara spel till den 80:e matchminuten då Diaby tvingades utgå med skada. Inför Liverpool-matchen hade han bara spelat 26 minuter denna säsong.
25-åringen tror dock att han kan vara tillbaka till spel om lite mer än en vecka, han berättade detta för L'Equipe:
- Jag fick ett litet problem i Liverpool, men allt är bra. Jag har bara en lättare skada, utan några skador på muskler eller fibrer. Det är ett mindre problem.

Nästa match för Arsenal är på måndag hemma mot Newcastle och den matchen kommer lite för tätt inpå för att Abou ska vara aktuell för spel men till matchen efter det, borta mot Everton kan han vara tillbaka. Den gamla Auxerre-spelaren har varit mycket skadebenägen under de senaste säsongerna och han fortsätter sedan att berätta om sin frustration över det.
- Jag har varit skadad, det är ett faktum. När du får stämpeln på dig att du är skadad hela tiden är det irriterande. Men jag kommer ta mig igenom det. Jag vet att jag inte är svag. Jag har haft tre olika operationer på samma fot. Min kropp har förändrats och jag måste hitta en bra balans. Jag måste mixa styrka och elasticitet för att inte bli skadad något mer.