Arsenal gjorde en bedrövlig match på Loftus Road och fick efter ett gäng fina insatser stryk mot nykomlingen QPR.

Arsenal kom till västra London med sju raka Premier League-segrar i bagaget. Idag skulle vinst åtta komma - mot bottenlaget Queens Park Rangers.
Men det gick inte alls.
The Gunners gjorde en oduglig insats. Dåligt passningstempo, dålig rörelse och en inställning som knappast imponerade.
QPR jobbade hårt i den första halvleken och Arsenal hade svårt att få tag i taktpinnen. Inte blev det bättre när Adel Taarabt lurade en stillastående Thomas Vermaelen och drog sig loss och sköt 1-0 bakom Szczesny - ett skott som inte såg otagbart ut.
Arsenal kvitterade dock med åtta minuter kvar av den första halvleken. Theo Walcotts första skott träffade stolpen - men engelsmannen snappade upp sin egen retur och kunde lätt göra 1-1.

I den andra halvleken tog Arsenal tag i spelet och hade ett stort övertag bollinnehavsmässigt, men det var tunnsått med målchanser.
Skyttekungen Robin van Persie fick dock ett kanonläge efter dryga timmen, men avslutet var inte bra nog och Kenny Paddy kunde tippa till hörna.
Istället lyckades Vermaelen att ställa till det igen när han ramlade strax utan för eget straffområde. Mackie snappade upp bollen och lade upp för Diakite som enkelt kunde placera in 2-1.
Arsenals försök till kvittering var ytterst klena och det var egentligen inte nära någon gång och QPR gjorde sitt yttersta för att maska bort de sista 20 minuterna. Joey Barton hann med en tupplur på mittplan och Paddy Kenny en senare lunch innan han skickade ut bollen.
Av de drygt fem minuterna som lades till var inte bollen i spel mer än 1.48.

Nej, det här var ingen bra Arsenaleftermiddag. Chelsea tog in tre poäng i och med segern på Villa Park.