Medlemmar: 8849 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Åk och se Arsenal i höst!

Biljettinfo: Fyra första matcherna

mån 23 jul 2012 kl 14:26

Säsongen närmar sig med stormsteg och nu startar Arsenal Sweden biljettförsäljningen. Först ut blir de fyra första Premier League-matcherna.

Arsenal Sweden har nu fått alla detaljer från Arsenal gällande biljetter för säsongen 2012/2013 och vi är därför redo att öppna biljettansökningarna.
Först ut blir premiären mot Sunderland, lördagen den 18 augusti, och där kan guld och silvermedlemmar ansöka redan vid midnatt.
För att se alla detaljer för de första fyra hemmamatcherna klicka här.

Nytt för i år är att ni som har ett familjemedlemskap kan ansöka om biljett till alla familjemedlemmar. För att en familjemedlem ska vara godkänd ska den vara skriven på samma adress som den ansvarige familjemedlemmen. Det går alltså inte att ha ett familjemedlemskap ihop med kompisar eller andra som inte är skriva på samma adress som den ansvarige. Arsenal Sweden kommer att kontrollera detta under säsongen när ni som är familjemedlemmar söker biljetter.

Biljetten skickas, när vi fått tilldelning från Arsenal, ut via Postens varubrev för att säkerställa att inga biljetter kommer bort.
Arsenal FC har i år inför en tredje biljettkategori och man har även justerat priserna. Detta innebär att vi säljer biljetter för 1150 (kategori A), 650 (kategori B) och 500 (kategori C). Arsenal har än så länge bara meddelat hur man kategoriserat upp matcherna fram till nyår, men toppmatcherna och vissa Champions League-matcher kommer att vara A.

Detta är i nuläget den info vi har och så fort vi får mer info från Arsenal kommer vi att lägga upp datum för när resten av höstens matcher kommer att kunna ansökas om.

Har ni frågor om biljettförsäljningen vänligen mejla biljetter@arsenal.se - men den mesta av informationen finns här och i Arsenal Swedens FAQ som finns här.

Är du ännu inte medlem i Arsenal Sweden går det snabbt att bli det online här!