Medlemmar: 8780 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arteta räknar med en svår uppgift i Manchester i helgen.

Arteta: "Ett stort test för oss"

fre 21 sep 2012 kl 20:20

Efter tre raka vinster och en säsonginledning utan förluster reser Arsenal norrut och möter Manchester City på söndag. Förra årets nyförvärv Mikel Arteta ser fram emot matchen.

Efter den stabila säsongsinledningen som Arsenal presterat hittills. Med tre raka vinster, framför allt borta vinsten mot Liverpool och vinsten borta i Champions League mot Montpellier, reser laget norrut för en match mot förra årets vinnare av Premier League Manchester City.
Arsenals mittfältare Mikel Arteta ser fram emot matchen på söndag och berättar följande i en intervju med Arsenal.com:
- Vi står inför ett stort test. Vi har spelat bra och vi åkte till Liverpool och plockade med oss tre poäng hem. Vilket verkligen inte är en lätt uppgift men vi gjorde det. Det vore det perfekta för oss med en vinst på söndag för att visa att vi menar allvar och vill utmana om titlar. Trots att det är väldigt tidigt på säsongen så skulle en borta vinst mot City sända en signal till de andra lagen i ligan att vi blir att räkna med.

City kommer senast från en borta förlust i Champions League mot Real Madrid, där man tappade en 1-2 ledning de sista fem minuterarna och förlorade med 3-2. Räkna med att City är revansch sugna på söndag.

Avspark kl 17.00 och matchen sänds på Viasat Fotboll och Viaplay.
Come on the Arsenal!