Medlemmar: 5259 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Olsson var med och spelade hem en seger för U21-laget.

Vinst för U21 borta mot Bolton

tis 6 nov 2012 kl 13:37

Efter mål av Thomas Eisfeld och Chuba Akpom vann Arsenal U21 sin seriematch borta mot Bolton med 2-1. 

Under måndagskvällen gästade Arsenals U21-lag ett kylslaget Bolton för ett möte med stadens lag i serien. Efter endast sex minuters spel hade The Gunners tagit ledningen och det genom Thomas Eisfeld som verkligen kommit igång med målskyttet på sistone, tre mål på de tre senaste matcherna. Hector Bellerin slog ett inlägg till Akpom som bröstade ned bollen till tysken som satte bollen i nät efter att han tagit sig förbi sin försvarare.

Arsenal fortsatte sedan att pressa Bolton och 2-0 dröjde inte på sig. I den 19:e minuten tilldelades man en straff efter att Chuba Akpom blivit nedgjord i straffområdet. Straffen tog han själv hand om och satte säkert i nät. Efter det här målet vaknade dock Bolton upp och två minuter senare hade man reducerat till 1-2 genom Gregg Wylde som tunnlade Damian Martinez i mål.

I den andra halvleken fortsatte Arsenal att spela bra. Man blandade bra defensivt arbete med målchanser offensivt. Framförallt var det Chuba Akpom och Thomas Eisfeld som visade framfötterna men även Hector Bellerin på högerbacken spelade bra och höll bra koll på Boltons största hot, Wylde genom hela den andra halvleken. Det blev vinst med 2-1 för Terry Burtons mannar och det välförtjänt.

Bolton-Arsenal 1-2

Mål: 0-1 Chuba Akpom (6), 0-2 Thomas Eisfeld (19), 1-2 Gregg Wylde (21).

Så spelade Arsenal:

Damian Martinez - Hector Bellerin, Martin Angha, Sead Hajrovic, Jernade Meade - Nico Yennaris, Isaac Hayden - Jon Toral (76), Kristoffer Olsson, Thomas Eisfeld - Chuba Akpom (57).

Avbytare: Dejan Iliev, Samir Bihmoutine (76), Elton Monteiro, Alfred Mugabo, Josh Rees (57).