Medlemmar: 8780 st.

Thomas Eisfeld

Förlust för U21 borta mot Bolton

Pierre Hertin – tis 1 apr 2014 kl 17:14

Arsenals ungdomar gästade under måndagen Country Ground i de nordvästra delarna utav England för ett möte med Bolton. Trots att man tog ledningen i matchen efter timman var spelad skulle det tillslut bli förlust.

0

Kryss för U21 i årets sista match

Pierre Hertin – lör 21 dec 2013 kl 17:56

Helgens ungdomsmatcher inleddes med att U21 kryssade mot Manchester United på Boreham Wood. Gästerna från norr fick en tidig ledning i matchen men Thomas Eisfeld kvitterade i mitten på andra halvlek.

0

Arsenals trupp till Asienturnén

Gäst (ej verifierad) – tor 11 jul 2013 kl 15:00

I torsdags släppte klubben namnen på den 24-mannatrupp som ger sig iväg till Indonesien, Japan och Vietnam på försäsongsturné.

0

Kryss för U21 mot Reading

Pierre Hertin – sön 2 dec 2012 kl 21:20

Arsenals reserver spelade under söndagen borta mot Reading i ligan. Man såg länge ut att gå mot en 1-2 seger men hemmalaget kvitterade till 2-2 i den nittionde minuten.

0

Wilshere låg bakom U21-segern

Jocke Lander – mån 22 okt 2012 kl 13:52

Jack Wilshere börjar så smått komma tillbaka på riktigt. Idag låg den engelske landslagsmannen bakom Arsenals 2-1-seger mot Everton i U21-serien.

0

Arsenal U21 vann igen

Pierre Hertin – sön 26 aug 2012 kl 12:07

Sanchez Watt gav Arsenals U21-lag en tidig ledning i lördagens match mot Blackburn. Thomas Eisfeld och Conor Henderson ökade sedan på till 2-0 och 3-0 som sedan också blev slutresultatet.

0

U21 vände och vann på Emirates

Pierre Hertin – mån 20 aug 2012 kl 21:30

Trots spel med en man mindre i över 60 minuter lyckades Arsenals U21-lag att vända ett 0-1 underläge till 3-1 vinst i premiären mot Bolton hemma på Emirates Stadium.