Medlemmar: 8708 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Walcott fortsätter att näta och är nöjd med formen.

Walcott är nöjd med formen

fre 30 nov 2012 kl 00:40

Trots relativt lite speltid leder Theo Walcott Arsenals interna skytteliga. Engelsmannen berättar nu att han känner sig säkrare framför mål och att han är nöjd med sin start på säsongen.

Den blixtsnabbe engelsmannen har inte varit given i Wengers startelva under inledningen av säsongen. Men trots detta gjorde Walcott på onsdagskvällen sitt tionde mål för säsongen och är just nu Arsenals främste målskytt. Och Theo tycker att han bara blir bättre.
- Det är den sortens positioner (som den mot Everton) som jag den här säsongen och de senaste säsongerna har varit riktigt giftig i. När jag får en liten chans sätter jag den nu för tiden. Målen jag har gjort visar det.

- Jag tror jag gjorde 11 mål förra säsongen och 13 året innan det. Inte bara det, mitt spel i allmänhet blir även bättre och bättre. Framspelningarna kommer nu, vilket är fantastiskt, och jag trivs med min fotboll. Jag är väldigt nöjd med sättet jag har startat på och det måste fortsätta. Förhoppningsvis tar jag det med mig tills matchen på lördag.