Medlemmar: 8810 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Kom till Visingsö i sommar!

Välkommen på Sommarfest!

fre 5 apr 2013 kl 22:31

Boka in helgen före midsommar - då smäller det igen på Visingsö. Här är detaljerna inför Arsenal Swedens sommarfest!

Snart är det dags för årets sommarfest på Visingsö. Förra sommaren hade Arsenal Sweden premiär för arrangemanget på ön i Vättern och även om vi inte blev så många så var helgen fantastisk rolig.
Nu tar vi nya tag och siktar på att göra om festen - och förhoppningsvis kommer vi att locka många fler i år. Datumen som ni ska pricka för i kalendern är 14-16 juni, alltså helgen före midsommar.
Då går Arsenal Sweden all in på Visingsö med fotbollsturnering och fest!

Här är hela upplägget:
14 juni
Festen startar för de som vill redan på fredagskvällen. Vi samlas runt stugorna och har det trevligt!
15 juni
Efter frukost och lunch så drar fotbollsturneringen igång runt klockan 13.00 och håller sedan på fram till cirka klockan 18.00 då vi duschar och för oss redo för grillbuffén. Sedan fortsätter festen hela kvällen med tävlingar och arrangemang.
16 juni
Efter frukost och lunch väntar hemresa.

Tanken är att fotbollsturneringen spelas mellan Arsenal Swedens lokalavdelningar, men det går så klart att anmäla egna lag. Sjumanna är det som gäller och matcherna spelas på Brahevallen, som ligger ett stenkast från där vi bor.

Priser:
Fredag-söndag (del i dubbelrum) 1450 kronor
Då ingår: Två övernattningar, frukost lördag och söndag, lunch lördag och söndag, middag på lördag (grillbuffé), deltagande i fotbollsturneringen.
Lördag-söndag (del i dubbelrum) 1050 kronor
Då ingår: En övernattning, frukost på söndag, lunch lördag och söndag, middag på lördag (grillbuffé), deltagande i fotbollsturneringen.
Enkelrumstillägg: 300 kronor per natt.
Alla som anmäler sig före 1 maj är med i utlottningen av en signerad retrotröja!

Allmän info:
För att ta sig till Visingsö måste man åka båt från Gränna. Resan över tar cirka 25 minuter och vi rekommenderar att man bokar plats på båten så snabbt man bestämt sig för att vara med på festen.
Här finns info om båtarna
Det är cirka 1,5 kilometer från där färjan anländer till anläggningen.
Anläggningen vi är på är mycket bra. Husen ligger intill varandra och det är gångavstånd till både fotbollsplanen och till receptionen, matsalen och baren. På anläggningen finns även en tennisbana som är fri att nyttja för den som vill.

Anmälan sker till jocke.lander@arsenal.se och har du frågor går det bra att mejla samma adress. Betalning sker till Arsenal Swedens plusgiro 33 18 69-8 (ange Sommarfest och medlemsnummer för de som du betalar för).

Varmt välkomna!